Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – Κικίλιας: Ο έρωτας δεν κρύβεται – Τρυφερές στιγμές στο θέατρο
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Ο έρωτας δεν κρύβεται – Τρυφερές στιγμές στο θέατρο

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ακόμα μια βραδινή εμφάνιση έκαναν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η παράσταση της Θεοδώρας Καπράλου «Love Not, το Πείραμα μιας Σχέσης» παρουσιάζεται, έως τις 28 Ιανουαρίου 2020, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, με πρωταγωνιστές τους Μαρία Κωνσταντάκη και Θύμιο Κούκιο. Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους δύο πρωταγωνιστές επί σκηνής. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, σε μία κοινή έξοδό τους μετά από αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι, ντυμένο casual έφτασε το θέατρο πιασμένο χέρι-χέρι και έδειχνε στα καλύτερά του. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι συνομιλούσαν όσο περίμεναν να ξεκινήσει η παράσταση, ενώ μόλις μπήκαν στην αίθουσα κάθισαν δίπλα-δίπλα και την παρακολούθησαν αγκαλιασμένοι. Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι κολλητή φίλη της Τζένης, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη. Η παρουσιάστρια και ο υπουργός υγείας είναι full in love και δεν το κρύβουν, ενώ αποτελούν τρανό παράδειγμα πώς ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντίθετα μπορεί να τον δυναμώσει ακόμα περισσότερα.

Μάλιστα η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και να βάλει την υπογραφή της σε κομμάτια της νέας κολεξιόν γνωστής αλυσίδας ρούχων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συλλογή παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και ενθουσίασε όσους την είδαν.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Η Τζένη, μίλησε πρόσφατα για την… έγγαμη καθημερινότητα
Μπαλατσινού – Κικίλιας: Οι όμορφες στιγμές στο θέατρο (Φωτο Tlife)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις