Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Κόκκινο ποτάμι» 3/11: Tι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της Κυριακής
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Κόκκινο ποτάμι» 3/11: Tι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της Κυριακής

«Κόκκινο ποτάμι» 3/11: Κυριακή αύριο και όλοι θα είμαστε καθηλωμένοι στις οθόνες μας περιμένοντας με αγωνία την νέα σειρά του Όπεν.

«Κόκκινο ποτάμι» 3/11: Όποιος έχει δει οποιοδήποτε σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, ήξερε τι να περιμένει. Έναν παθιασμένο έρωτα μετ’ εμποδίων. Χείλια να τρέμουν, μύτες να ρουθουνίζουν από πόθο, ματιές να γδύνουν, και εχθρούς της αγάπης να μπαίνουν ανάμεσα στους ερωτευμένους. Ο σκηνοθέτης επέστρεψε σε αυτό που τον καθιέρωσε στην τηλεόραση, χωρίς να απογοητεύσει τους λάτρεις του. Στα πολύ καλά της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» είναι το καστ. Οι ηθοποιοί -ακριβώς όπως και στις ‘Μέλισσες’- είναι ένας συνδυασμός νεοσύλλεκτων καλών ηθοποιών.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Πανταζάρας, η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, αλλά και η Παντούση, που ήδη είχε βέβαια ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση. Επιπλέον δεν λείπουν και οι  αγαπημένοι μας ηθοποιοί όπως είναι φυσικά ο Παπαζήσης, ο Καζάκος, η Τρύπη, ο Σκιαδαρέσης κλπ και ας μην ξεχνάμε και τον Μάκη από την πασίγνωστη σειρά ‘Εμείς κι Εμείς’. Τα κουστούμια επίσης εντυπωσίασαν το κοινό, και τα σκηνικά έχουν αρκετά καλά στάνταρ για μια ελληνική παραγωγή και δη εποχής.

«Κόκκινο ποτάμι» 3/11: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ο πατέρας του Μίλτου εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου παραμένει. Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία. Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια. Σ’ αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

«Κόκκινο ποτάμι» 3/11: Το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις