Game of Thrones καφές: Το ποτήρι που έγινε viral – Η αποκάλυψη της Εμίλια Κλαρκ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones καφές: Το ποτήρι που έγινε viral – Η αποκάλυψη της Εμίλια Κλαρκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Game of Thrones καφές: Η viral ιστορία γύρω από το κύπελλο του καφέ που ήταν ακουμπισμένο σε ένα τραπέζι, μπροστά από την ηθοποιό Εμίλια Κλαρκ και το οποίο κανείς δεν είχε πει προσέξει.

01.11.2019 | 11:32

Game of Thrones καφές: Τι κι αν η διάσημη τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ «Game of Thrones» τελείωσε μόλις πριν από μερικούς μήνες; Το τελευταίο επεισόδιο άφησε στους θαυμαστές μια γλυκόπικρη γεύση. Οι ιστορίες, όμως, γύρω από αυτή δε σταματούν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, σημειώθηκαν και διάφορα ευτράπελα που έγιναν viral. Ένα από αυτά ήταν και το κυπελλάκι καφέ που ήταν ακουμπισμένο σε ένα τραπέζι, μπροστά από την ηθοποιό Εμίλια Κλαρκ στο ρόλο της Νταινέρις Ταργκάριεν. Κανείς όμως δεν είχε πει πώς τελικά αυτό βρέθηκε εκεί.

Το μεγάλο μυστικό με το ποτήρι της αλυσίδας καφέ Starbucks σε μία από τις σκηνές του «Game of Thrones», πλέον αποκαλύφθηκε. Όταν η σκηνή είχε βγει στον τηλεοπτικό αέρα είχε προκληθεί ένας μικρός χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της σειράς που κατηγόρησαν την πρωταγωνίστρια Εμίλια Κλαρκ ότι αυτή ήταν η… ένοχη. Τώρα έρχεται η διάσημη ηθοποιός να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, απορρίπτοντας τις φήμες και αποκαλύπτοντας τον ένοχο, μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον “The Tonight Show”.

«Ήταν δικό του!»

“Είχαμε ένα πάρτι πριν τα Emmys πρόσφατα, και ο Κόνλεθ Χιλ, ο οποίος είχε τον ρόλο του άρχοντα Βάρις στο Game of Thrones, και κάθεται δίπλα μου σε εκείνη τη σκηνή, με τραβάει στην άκρη και μου λέει: «Εμίλια έχω να σου πω κάτι. Έχω να σου πω κάτι, αγάπη. Το φλιτζάνι καφέ ήταν δικό μου».

Τουλάχιστον στη σειρά η Καλίσι τον εκδικήθηκε σκοτώνοντάς τον με τον δράκο της.

Exit mobile version