Mad Clip: Η συνέντευξη για τη ζωή του στον Αρναούτογλου

LIFESTYLE

Mad Clip: Η συνέντευξη για τη ζωή του στον Αρναούτογλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Mad Clip: «Πρέπει τα παιδιά να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς και όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων.

01.11.2019 | 14:05

Mad Clip: Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο δημοφιλής trapper, Mad Clip, κατά κόσμον, Πήτερ Αναστασόπουλος. Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε, μέσα σε όλα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια καθώς και τις επιρροές των νέων ανθρώπων. Μάλιστα, δε δίστασε να απαντήσει με χιούμορ στα σχόλια που ακούστηκαν περί χαμηλών αμοιβών στις εμφανίσεις του. «Δεν έχω έρθει εδώ να το παίξω ούτε πρότυπο ούτε είδωλο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο γνωστός trapper αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχεται το εν λόγω είδος για τα λανθασμένα πρότυπα που δημιουργούνται, δηλώνοντας ότι μέσω της μουσικής του εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα βιώματά του. «Αυτά είναι τα βιώματα του κάθε καλλιτέχνη, ο κάθε ράπερ περνά τα δικά του μηνύματα. Δε νομίζω πως είπε κανένας σε κάποιον πιτσιρικά “έλα κάνε μια τζούρα”… Δεν ξέρω ποιος τα έχει πει αυτά. Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως κανένας μας δεν θέλει να δει κανένα νεαρό να καταστρέφεται. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο η ραπ μουσική, είναι πολλά πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Ταινίες, video games…»

Mad Clip: Οι γονείς και η… αλητεία 

«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η σημασία που δίνουν οι γονείς. Δεν μπορούμε να πετάμε ένα iPad στο παιδάκι για να μπορεί να κάνει ο πατέρας ή η μάνα ό,τι γουστάρει. Αν ένα παιδάκι όμως το ‘χει μέσα του, είτε εγώ πω κάτι στα τραγούδια μου είτε δει τον Τόνι Μοντάνα, το ‘χει μέσα του». Πρέπει οι γονείς να είναι κοντά τους. Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς και όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό. Εγώ έχω βρει τη συνταγή μου να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική».

Mad Clip: Το «Hustla» συνεχίζει να σαρώνει…

Την ίδια ώρα το τελευταίο κομμάτι του δημοφιλούς καλλιτέχνη συνεχίζει να κρατά την κορυφή στα Trends του YouTube. Ως εκ τούτου, το βίντεο κλιπ έχει ξεπεράσει πολύ γρήγορα τις 1 εκατ. προβολές μέσα σε μόλις 6 ημέρες. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media ευχαριστεί τους fans του για την υποστήριξη και μας υπόσχεται νέες μεγάλες επιτυχίες.

Exit mobile version