Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα
LIFESTYLE

GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

GNTM 2 spoiler: Αποκαλύψεις σχετικά με την αποχώρηση του επόμενου επεισοδίου του ριάλιτι μόδας, ύστερα από το προηγούμενο απαιτητικό επεισόδιο.

GNTM 2 spoiler: Αρκετά δυνατό ήταν το τελευταίο επεισόδιο του GNTM 2. Τα κορίτσια έπρεπε να μεταμορφωθούν σε «Βratis girls» και να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή. Στη συνέχεια κλήθηκαν να παρουσιάσουν τα ρούχα μιας συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το GNTM 2. Η κοπέλα που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δοκιμασίας, ήταν η Σουζάνα Κουόλ, που αποχώρησε από το σπίτι. Προς ευχαρίστηση τόσο των συμπαικτριών της, όσο και των τηλεθεατών. Η συνεχής παραμονή της παίκτριας είχε εξοργίσει τους πάντες, αφού ερχόταν σε αντίθεση με τις επιδόσεις και την απόδοσή της.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που έχουν διαρρεύσει, οι τηλεθεατές θα δουν στο παιχνίδι ξανά τη Σουζάνα πολύ σύντομα, αφού θα επιστρέψει στο επεισόδιο της Δευτέρας, στη θέση της Μαρτίνας μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Ωστόσο, η παραμονή της στο GNTM θα είναι πολύ μικρή, αφού θα αποχωρήσει την επόμενη ημέρα. Όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετά από την τελική 9αδα, θα επιστρέψουν στο ριάλιτι μόδας τρεις κοπέλες, ανάμεσα στις οποίες θα είναι η Σουζάνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις