Αθήνα

°C

Τρίτη

28

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Δήμας: «Είχα σημάδια κακοποίησης» – Η μοναξιά και το σκληρό οικογενειακό περιβάλλον
LIFESTYLE

Άκης Δήμας: «Είχα σημάδια κακοποίησης» – Η μοναξιά και το σκληρό οικογενειακό περιβάλλον

Άκης Δήμας: Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την περιπέτεια που έχει γνωστοποιήσει με την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο του τον πατέρα.

Άκης Δήμας: Τον ηθοποιό Άκη Δήμα φιλοξένησε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την περιπέτεια που έχει γνωστοποιήσει με την κακοποίηση που δεχόταν από τον ίδιο του τον πατέρα. «Στο σχολείο ήμασταν ατημέλητα, βρώμικα και απεριποίητα. Φαινόμασταν παιδιά που έχουν πολλά προβλήματα» ομολόγησε ο Άκης Δήμας. «Ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Πολλές φορές ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μας και ελπίζαμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά μάταια» ανέφερε ο Άκης Δήμας, συνεχίζοντας: «Η μαμά μου ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Με τα αδέλφια μου είμαστε πια μια γροθιά»

«Δεν πρόλαβα να σώσω την αδελφή μου, προσπάθησα πάρα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα» εξομολογήθηκε ο νεαρός ηθοποιός. Ο Άκης Δήμας παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως είχε σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή του σε νεαρή ηλικία. «Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω όταν ήμουν 14 ετών». «Είχα σημάδια κακοποίησης. Πήγαινα στο σχολείο με μελανιές, πολύ κουρασμένος, πάντα μόνος και χωρίς φίλους» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Άκης Δήμας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Άκης Δήμας: «Δεν πρόλαβα να σώσω την αδερφή μου» δηλώνει ο ηθοποιός

Άκης Δήμας: Ο ηθοποιός – γιος του ”κτήνους της Λαμίας”

«Ο πατέρας μου παραδέχεται ανοιχτά πως ήταν, είναι και θα είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. Ήταν μια πολύ σκληρή καθημερινότητα. Μας ξυπνούσε πολύ νωρίς, μας πήγαινε στα ζώα, μετά στο σχολείο κατευθείαν. Δεν είχαμε ζωή. Το μεσημέρι που τελειώναμε, κοιμόμασταν λίγο και ξανά στον σταύλο. Δεν είχαμε κοινωνική ζωή. Ήμαστε κλεισμένα σε ένα χοιροστάσιο όλη μέρα, κάθε μέρα. Καμία επικοινωνία! Έβλεπα από μακριά την πόλη, από ένα ύψωμα και έκανα όνειρα να πάω κάποια στιγμή σε αυτά τα φώτα να δω τι γίνεται. Δεν είχαμε ιδέα!» εξομολογήθηκε.

Ο Άκης Δήμας συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν αποκάλυψε ότι είναι ο γιος του «κτήνους της Λαμίας». Ο νεαρός καλλιτέχνης  είδε τον περασμένο Μάιο τον πάτερα του να προφυλακίζεται κατηγορούμενος ότι εξέδιδε την αδερφή του που πάσχει από νοητική υστέρηση. Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε πως υπήρξε και ο ίδιος θύμα βασανισμών από τον πατέρα του, και μάλιστα από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών. Ο πατέρας του Άκη Δήμα απάντησε στις καταγγελίες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μέσα από την φυλακή.

Άκης Δήμας: Η Νομική και οι Αθηναϊκές σκηνές

Άκης Δήμας: H απάντηση του πατέρα πίσω από τα κάγκελα

Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του Άκη Δήμα είπε: «Δεν θέλω να τον δω καθόλου. Δεν θέλω να τον δω ούτε στο δικαστήριο. Για μένα έχει τελειώσει. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος και θα το δεχτεί αυτό το πράγμα. Δεν του φερόμουν ποτέ άσχημα. Έκανα τη δουλειά μου. Ξύπναγα το πρωί στις έξι και πήγαινα το βράδυ στις δέκα στο σπίτι. Δύο δουλειές. Ξέρεις τι έκαναν τώρα αυτοί; Είχα εγώ στάβλο με γουρούνια, είχα χωράφια, φορτηγό. Αυτά τα διέλυσαν όλα. Τα πούλησαν όλα! Δεν έμεινε τίποτα! Έχω κάνει εναντίον τους μήνυση τώρα», είπε ο υπόδικος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις