Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέγαρα φόνος: Παραδόθηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα φόνος: Παραδόθηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Μέγαρα φόνος: Θρίλερ με έναν νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στην περιοχή των Μεγάρων.

Μέγαρα φόνος: Παραδόθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα με τη συνοδεία του δικηγόρου του ο έως εκείνη τη στιγμή καταζητούμενος ως δράστης της οικογενειακής τραγωδίας που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, σε σπίτι στα Μέγαρα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πρόκειται για τον σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία, πυροβόλησε με πιστόλι και σκότωσε τον 48χρονο πρώην κουνιάδο του (αδελφό της πρώην συζύγου του) ενώ με το ίδιο όπλο πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την 43χρονη σύζυγο του θύματος, ιατρού στο επάγγελμα. Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, τα οποία οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό γεγονός καθώς η ώρα ήταν 7 το βράδυ, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Εκεί με τη βοήθεια των γιατρών φέρεται να συνήλθε και αμέσως ρώτησε τι συνέβη με τον σύζυγό της.

Ψέλλισε ακόμη η άτυχη γυναίκα ότι ο γιατρός σύζυγός της μπήκε μπροστά τη σαν ασπίδα για να μην τη βρουν οι σφαίρες του μανιασμένου σωφρονιστικού υπαλλήλου και συγγενή τους. Ο τελευταίος φέρεται από τις πρώτες πληροφορίες του οικογενειακού περιβάλλοντος να πυροβόλησε το ανδρόγυνο γιατί θεωρούσε ότι ο γιατρός ήταν υπεύθυνος για τον χωρισμό του ίδιου με την αδελφή του. Είχαν προηγηθεί και άλλοι λεκτικοί καυγάδες όμως τα πράγματα δεν είχαν φθάσει σε τόσο σοβαρό σημείο καθώς ο σωφρονιστικός θεωρούσε πάντα ότι η σύζυγός του και αδελφή του θύματος, έφυγε από κοντά του μετά από προτροπή του αδελφού της.

Μέγαρα φόνος: Στις 7 το βράδυ της Πέμπτης η τραγωδία

Η τραγωδία γράφτηκε στις 7 χθες το βράδυ στο σπίτι του ανδρόγυνου στη συμβολή των οδών  Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα. Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες ο δράστης είχε επισκεφθεί το σπίτι του ανδρόγυνου. Το ζήτημα είναι ότι είχε μαζί του και  όπλο, κάτι που  σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένος εκ των προτέρων αν δεν ικανοποιούσε το αίτημά του ο γιατρός να πείσει την αδελφή του να επανασυνδεθούν, θα τους σκότωνε. Ενώ  οι γείτονες από τις κραυγές των παιδιών και τους κρότους των πυροβολισμών, πετάγονταν στο δρόμο, ο δράστης της δολοφονίας και της απόπειρας δολοφονίας, εξαφανιζόταν με το όπλο στο χέρι.

Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό

Η Αστυνομία αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα στοιχεία του άρχισε μεγάλη έρευνα δίνοντας τα χαρακτηριστικά του και όσα άλλα στοιχεία σε όλα τα περιπολικά τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα της ασφάλειας, που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή εκείνες τις ώρες.

Εν τέλει ο συναγερμός έληξε όταν πριν από τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής αττικής μαζί με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε. Μετά την απολογία του, καθώς η δικογραφία σχηματιζόταν έως τα ξημερώματα σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης στο βαρύτατο έγκλημά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις