Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διάρρηξη Βουλιαγμένη: Μπήκαν σε σπίτι μηχανικού και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη Βουλιαγμένη: Μπήκαν σε σπίτι μηχανικού και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο

Διάρρηξη Βουλιαγμένη: Ο συνταξιούχος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας ότι, ενώ απουσίαζε από την οικία του, άγνωστοι εισήλθαν σε αυτήν.

Διάρρηξη Βουλιαγμένη: Καταγγελία για διάρρηξη που ξεπερνά συνολικά τα 500.000 ευρώ έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης ένας συνταξιούχος, μηχανικός στο επάγγελμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 30 Οκτωβρίου στην οικία του συνταξιούχου. Ο συνταξιούχος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας ότι, ενώ απουσίαζε από την οικία του, άγνωστοι εισήλθαν εντός αυτής και απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχαν 500.000 ευρώ, δύο ρολόγια μάρκας Rolex και άλλα αντικείμενα αξίας. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι πέρα από τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο τα οποία υπολογίζονται στις 500.000 ευρώ, τα κοσμήματα που του άρπαξαν ήταν συγκεκριμένα αξίας 100.000 ευρώ και τα ρολόγια που «έκαναν φτερά» άξιζαν 70.000 ευρώ.

Μετά την καταγγελία του μηχανικού, οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Ήδη έχουν γίνει έρευνες για αποτυπώματα και DNA στο σπίτι του συνταξιούχου στη Βουλιαγμένη, ενώ εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ. να καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των δραστών. Σε δεύτερη φάση οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες είναι μέλη κάποιας από τις συμμορίες των διαρρηκτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως και το πώς γνώριζαν ότι ο συνταξιούχος – όπως καταγγέλλει – είχε τόσα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι του.

Διάρρηξη σε κατάστημα: Αναζητείται πρόσωπο που κατηγορείται για κλοπή σε κατάστημα

Αναζητούμενο πρόσωπο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής. Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών προϊόντων στη Λεμεσό και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2019 στη Λεμεσό. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις