Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αμαλιάδα μαθητής: Ελεύθερος ο 16χρονος δράστης – Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα μαθητής: Ελεύθερος ο 16χρονος δράστης – Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα

Αμαλιάδα μαθητής: Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ασκηθεί δίωξη στον 16χρονο σε συνάρτηση και με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Αμαλιάδα μαθητής: Ο 16χρονος μαθητής, ο οποίος τραυμάτισε χθες 15χρονο συμμαθητή του στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, έπειτα από την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος. Συγκεκριμένα ο μαθητής αυτός απολογήθηκε στον εισαγγελέα Αμαλιάδας. Δίωξη αναμένεται να τους ασκηθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα βγει και το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου. Ο ίδιος ο 15χρονος, λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό μίλησε στο κανάλι του ANT1 για την επίθεση που δέχτηκε λέγοντας ότι ο 16χρονος «ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», ενώ σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο αγοριών.

Φήμες ήθελαν τους δύο νεαρούς να είχαν είτε οπαδικές διαφορές, είτε να βρίσκονταν σε σύγκρουση για ένα κορίτσι, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι συνηγόροι τους, το πρώτο σενάριο είναι και αυτό που ισχύει. Οι οικογένειες πάντως των δύο παιδιών, θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα για το καλό των αγοριών. Ο συνήγορος, βέβαια, του 15χρονου κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας πως το χτύπημα έγινε με πολυεργαλείο, αλλά με μαχαίρι, ωστόσο ανέφερε ότι «αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα». Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο σχολείο λίγα μόλις λεπτά τον τραυματισμό του 15χρονου. Μετά το αιματηρό περιστατικό, οι συμμαθητές του 15χρονου τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σχολείου, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ξεπλύνει το αίμα και να καθαρίσει τις πληγές του.

Αμαλιάδα μαθητής: Σκηνές από το σχολείο μετά το τραγικό περιστατικό
Αμαλιάδα μαθητής: Όσα συνέβησαν μετά τον άγριο καβγά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις