Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη – Βασάλος: Η τρυφερή ευχή της Ευρυδίκης στον σύντροφό της – Έχει γενέθλια (pics)
LIFESTYLE

Βαλαβάνη – Βασάλος: Η τρυφερή ευχή της Ευρυδίκης στον σύντροφό της – Έχει γενέθλια (pics)

Βαλαβάνη - Βασάλος: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ.

Βαλαβάνη – Βασάλος: Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού έχει τα γενέθλιά του. Ο personal trainer που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο Survivor, έγινε 30 ετών και το γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από το τέλος του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του, αφού ασχολήθηκε ενεργά με την τηλεόραση. Από τότε έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς φαν, που τον στηρίζουν διαρκώς στα επαγγελματικά του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε σε μία νέα δεκαετία και γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ταξίδι στον Όλυμπο, μαζί με τους κοντινούς του ανθρώπους. Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχοντας στο χέρι του την τούρτα, λίγο πριν σβήσει κεράκια. «Σε ένα αποστακτήριο κάτω από τον Όλυμπο με καλούς φίλους και τσίπουρο απλά και ωραία έγινα και εγώ 30!!! Ελπίζω να ξεκίνησε η πιο παραγωγική δεκαετία για μένα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Βαλαβάνη – Βασάλος: Πόζαραν στον τέλειο ξενώνα της Αράχωβας

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος θέλησε να του δείξει την αγάπη της, όπως είχε κάνει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στα δικά της γενέλθια, δημοσιεύοντας μία κοινή του φωτογραφία από την πρόσφατη «απόδρασή» τους και έγραψε: Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Είσαι μοναδικός και είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Να σε χαιρόμαστε».

Παρέα μαζί τους στο ταξίδι είχαν την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο, με τους οποίους ο γοητευτικός personal trainer συνεργάζεται. Η Ευρυδική Βαλαβάνη, λάτρης των social media και ιδιαίτερα του Instagram, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την ερωτική τους απόδραση. Ξέγνοιαστη και με εντελώς χαλαρή διάθεση, απόλαυσε την φύση και το μαγευτικό τοπίο!

https://www.instagram.com/p/B4QixVCnren/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B4Km3hGnr3Y/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις