Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Νέα Πεντέλη: Καλύτερα ο 14χρονος – Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον πατέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Νέα Πεντέλη: Καλύτερα ο 14χρονος – Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον πατέρα του

Τροχαίο Νέα Πεντέλη: Ο πατέρας του 14χρονου αποκάλυψε πώς το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του όταν βγήκε από την μηχανική υποστήριξη είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο.

Τροχαίο Νέα Πεντέλη: Καλύτερη είναι η υγεία του 14χρονου που παρασύρθηκε σε τροχαίο και εγκαταλείφθηκε από μία 27χρονη οδηγό στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, που μίλησε στο ραδιόφωνο «Sport 24», το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του όταν βγήκε από την μηχανική υποστήριξη είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο. Ο πατέρας του 14χρονου ευχαρίστησε τους διασώστες και γιατρούς «που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή».

«Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Τροχαίο Νέα Πεντέλη: Τι είπε μάρτυρας

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό, κατά το οποίο μία 27χρονη οδηγός παρέσυρε, το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Πεντέλη, με το αυτοκίνητό της το 14χρονο αγόρι και στη συνέχεια το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο. Ο άνδρας μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σημείο του ατυχήματος, όπου με έναν γιατρό φρόντισαν να παράσχουν στον άτυχο 14χρονο τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. “Επικρατούσε πανικός. Τύλιξα τον 14χρονο με κουβέρτα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς και δεν μιλούσε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τροχαίο Νέα Πεντέλη: Ελεύθερη η οδηγός

Σημειώνεται ότι η 27χρονη λίγη ώρα μετά το περιστατικό μετάνιωσε για την πράξη της και παραδόθηκε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να της ληφθεί αίμα και να γίνει αιματολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών. Η νεαρή ήταν ‘καθαρή’. «Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε».

Ο οδηγός του λεωφορείου Δημοσθένης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τη στιγμή που το αγόρι βρέθηκε στην άσφαλτο μπροστά στα μάτια του. «Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος. Δύο γιατροί περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο και, σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου, «του περάσανε τον φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις