Παρέλαση 28 Οκτωβρίου: Μετά τον δήμαρχο Παιανίας κι άλλοι… μόνοι στο βάθρο

ΕΛΛΑΔΑ

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου: Μετά τον δήμαρχο Παιανίας κι άλλοι… μόνοι στο βάθρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου: Στην Καλλιθέα, στην παρέλαση, στο αυτοσχέδιο βάθρο βρίσκονται ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή

31.10.2019 | 13:42

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου: Η εικόνα του δημάρχου Παιανίας στημένου πάνω σε ένα αυτοσχέδιο βάθρο μόνο για τον ίδιο, για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, έγινε viral στα social media. Και φυσικά ακολούθησαν και τα ανάλογα σχόλια για τη ματαιοδοξία ορισμένων εκλεγμένων εκπροσώπων μας. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα, και προκαλεί περισσότερα γέλια, αφού εκτός από την ανάγκη να βρίσκονται λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους, όπως συνέβη στην Παιανία, τα δύο πρόσωπα πάνω στο βάθρο μόλις που χωρούν και κινδυνεύουν να πέσουν.

Στην Καλλιθέα, στην παρέλαση, στο αυτοσχέδιο βάθρο βρίσκονται ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή. Το βάθρο είναι όμως τόσο μικρό που μόλις χωράνε και οι δύο. Μία αδέξια κίνηση να κάνει ο ένας, ο άλλος θα πέσει. Τελικά πάντως τίποτα από αυτά δεν συνέβη, ο δήμαρχος και η βουλευτής απόλαυσαν μερικά λεπτά «δόξας», οι υπόλοιποι μάλλον θα γέλασαν με τη ματαιοδοξία τους και η παρέλαση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Η πρώτη viral φωτο

Μία που κυκλοφορεί ωστόσο από χθες στα social media, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Δείχνει τους επισήμους, στον Δήμο Παιανίας. Στο κέντρο βρίσκεται ο Δήμαρχος και δίπλα βρίσκονται οι «αρχές». Ο τοπικός βουλευτής- ο Βασίλης Οικονόμου της Νέας Δημοκρατίας- ο διοικητής της Αστυνομίας της περιοχής, ο Μητροπολίτης και άλλοι. Όλοι στέκονται όρθιοι, πάνω στην άσφαλτο και παρακολουθούν.  Δήμαρχος όμως, βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από τους άλλους. Αυτός άλλωστε χοροστατεί της εκδήλωσης. Γι αυτό και φρόντισε να στήσει ένα ειδικό “βάθρο”, ώστε να ξεχωρίζει. Η αποθέωση της ματαιοδοξίας όπως σχολιάζουν πολλοί στα social media. Υπάρχουν ωστόσο και πολλοί που έσπευσαν να στηρίξουν τον δήμαρχο, δηλώνοντας πως πρόκειται απλώς για ένα “χαρτοκούτι” που πρότειναν οι οργανωτές, σαν “τιμή” στον τοπικό άρχοντα, αλλά και για να ξεχωρίζει η θέση των επισήμων.

Το σχόλιο στο facebook, της δημοσιογράφου Ελισάβετ Ζιτουνιάτη για την φωτογραφία:

«Αυτή η 28η Οκτωβρίου είναι λες και δεν έχει τέλος. Λες και ζούμε σε παράλληλο σύμπαν. Αλλά εντάξει νομίζω το τίτλο του ινδαλματος, πηγαίνει δικαίως στον Δήμαρχο Παιανίας, που έστησε πριβε βάθρο για την αυτου μεγαλειοτης τον εαυτο του. Γιατί; Γιατί του αξίζει. Το ποπολο όλο από κάτω. Χώρα κοινωνικό πείραμα ΞΕΚΆΘΑΡΑ

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος εξελέγη με ποσοστό 36,85.

Exit mobile version