Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Κάρολος – Γουίλιαμ: Η συγκίνησή του ενώ μιλούσε ο γιος του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Κάρολος – Γουίλιαμ: Η συγκίνησή του ενώ μιλούσε ο γιος του

Πρίγκιπας Κάρολος - Γουίλιαμ: O πρίγκιπας Κάρολος συγκινείται καθώς ακούει τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ να μιλάει για το δουκάτο της Κορνουάλης.

Πρίγκιπας Κάρολος – Γουίλιαμ: O πρίγκιπας Κάρολος συγκινείται καθώς ακούει τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ να μιλάει για το δουκάτο της Κορνουάλης. Μια στιγμή που κατέγραψε η κάμερα, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ. Ο πρίγκιπας Κάρολος, που ασχολείται τον τελευταίο καιρό και με ένα διαφορετικό πρότζεκτ, παραδέχθηκε ότι ξεχείλισε από συναισθήματα, όταν ο γιος του έδειξε ενδιαφέρον να κληρονομήσει το δουκάτο. Πατέρας και γιος εμφανίζονται σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Πέμπτη, το οποίο γυρίστηκε με αφορμή τα 50 χρόνια του πρίγκιπα Κάρολου ως δούκα της Κορνουάλης. Όπως τόνισε, το έργο του αυτά τα 50 χρόνια θα αξίζει, εάν πάρει το τιμόνι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να μιλά για τη διαδοχή και την οικογένειά του.

Μιλώντας με τον αγρότη Μέρβιν Κίλινγκ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε ότι ο πατέρας του πάντα τού μιλούσε για τη σημασία του να περάσει το δουκάτο από γενιά σε γενιά. «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα κληρονομήσω το Δουκάτο μια μέρα και τι θα κάνω με αυτό», είπε ο δούκας του Κέιμπριτζ. Όταν έδειξαν στον πρίγκιπα Κάρολο το στιγμιότυπο της συνομιλίας του γιου του είπε: «Όταν το είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω, με άγγιξε βαθιά και με συγκίνησαν τα όσα είπε». Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε επίσης για το «πάθος» του για την καλλιέργεια και αποκάλυψε ότι τα παιδιά του παίζουν ήδη σε τρακτέρ, καθώς προετοιμάζεται μια μέρα να κληρονομήσει το δουκάτο -ένα ιδιωτικό χαρτοφυλάκιο γης χρηματοοικονομικές επενδύσεις και περιουσία – από τον πατέρα του.

Πρίγκιπας Κάρολος – Γουίλιαμ: Η στιγμή της συγκίνησης του πρίγκιπα

Πρίγκιπας Κάρολος – Γουίλιαμ: Ο Κάρολος εξοργισμένος με τους γιους του

Νωρίτερα από αυτό το βίντεο ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν έξαλλος με την κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στους δύο γιους του. Σοβαρές παρενέργειες προκαλεί στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας η «κόντρα» των πριγκίπων Ουίλιαμ και Χάρι. Έξαλλος ήταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι σε ντοκιμαντέρ ότι υπήρξε ρήξη στη σχέση του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς «τα αδέρφια έχουν καλές και κακές ημέρες». Σύμφωνα με πηγές των Ανακτόρων, ο Κάρολος θεωρεί ότι αυτή η αναφερόμενη ρήξη έχει υπονομεύσει και υποβαθμίσει εντελώς τη σπουδαία δουλειά που ο ίδιος κάνει στο εξωτερικό.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε φτάσει στην Ιαπωνία για διήμερη περιοδεία προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή ενθρόνισης του Αυτοκράτορα Ναρουχίτο ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την εθνική ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας στο Τόκιο. Παρά το ντοκιμαντέρ, ο Κάρολος φέρεται πως ήταν εντελώς εξοργισμένος με τις κόντρες των γιων του καθώς έχουν υπονομεύσεις τη δουλειά του, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις