Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Τα τρία νέα πρόσωπα που “μπαίνουν” στη σειρά του ΑΝΤ1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Τα τρία νέα πρόσωπα που “μπαίνουν” στη σειρά του ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες: Απρόβλεπτες εξελίξεις, αποκαλύψεις και ανατροπές περιλαμβάνονται στο μενού της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι το νέο πρόσωπο που θα συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες», υποδυόμενος τον Κλεομένη Ψαθά, ενώ άλλοι δύο ηθοποιοί θα προστεθούν στο καστ της σειράς. Ο Κουρλαμπάς θα “εισβάλει” στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και μίλησε για τον ρόλο του.  “Ο Κλεομένης Ψαθάς είναι γόνος αστικής οικογένειας, μεγαλωμένος στο εξωτερικό που μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού. Έχει πολλές ανατροπές και ο ρόλος και οι σχέσεις των ηρώων με τον Κλεομένη. Αρχίζει ένα ειδύλλιο με την Πηνελόπη, την κόρη του Δούκα Σεβαστού, επιθυμεί να την παντρευτεί”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την καριέρα του, το ότι θεωρεί τον εαυτό του καλό μπαμπά, όπως και για τα ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί κάποτε που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα. Ακόμη, μοιράστηκε και ένα συμβάν που του συνέβη σε ένα αστικό λεωφορείο και διευκρίνισε την διαφορά του να είσαι διάσημος με το να είσαι αναγνωρίσιμος.

Ο πρώτος ηθοποιός είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον οποίο έχουμε δει σε πολλές γνωστές σειρές μέχρι σήμερα όπως “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Κόκκινο δωμάτιο”, “Εντιμότατοι κερατάδες”, “Κάτω Παρτάλι” και φέτος στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, Ο Τάσος Χαλκιάς θα συμβάλλει στο να λυθούν κάποια μυστήρια…Το δεύτερο πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σε κωμωδίες είναι η Αγγελική Λάμπρη. Οι περισσότεροι την μάθαμε από το “Παρά πέντε”, αλλά εδώ θα ενσαρκώνει τη νύφη του ταξιάρχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις