Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 20: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη (30/10)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 20: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη (30/10)

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 20: Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 20: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Διαφάνι, με τις αποκαλύψεις να πέφτουν βροχή στο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης. Η κουβέντα ανάμεσα σε θείο και ανιψιό οδήγησε σε έναν καβγά που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίος για τη ζωή του Κωνσταντή. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, στις «Άγριες Μέλισσες» έχθρα ανάμεσα στο Μιλτιάδη και τον Κωνσταντή μεγαλώνει και η Βιολέτα αναγκάζεται να διώξει τον Κωνσταντή που έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής Σκαραγκάς απειλεί να ξεσκεπάσει το ένοχο μυστικό του Δούκα Σεβαστού στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννου. Έτσι, ο Δούκας εκβιάζει τον ιατροδικαστή Σκαραγκά ώστε να αλλοιώσει το πόρισμα της νεκροψίας του Γιάννου.

Θα υποχωρήσει ο Σκαραγκάς; Την ίδια στιγμή, η αδερφή του Δούκα, Ανέτ γνωρίζει τον Νέστορα και ζητά να λύσει περισσότερες απορίες αναφορικά με τους δύο θανάτους που συντάραξαν το χωριό στις «Άγριες Μέλισσες«, των ανιψιών της, Σέργιου και Γιάννου. Η σκηνή που όλοι αναμέναμε, αφότου διέρρευσαν οι φωτογραφίας της Κατερίνας Διδασκάλου στο κρεβάτι με τον Γιάννη Στάνκογλου, έφτασε. Η Μυρσίνη ψάχνοντας απαντήσεις για το μανικετόκουμπο του Σέργιου, το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον της Λενιώς και των αδερφών της στις «Άγριες Μέλισσες«, θα αναζητήσει τον Κυπραίο και τελικά θα υποκύψει στη γοητεία του. Την ίδια ώρα, δυο μεγαλοδικηγόροι κάνουν την εμφάνισή τους στο χωριό «Άγριες Μέλισσες». Η παρουσία δύο μεγαλοδικηγόρων από την Αθήνα που ψάχνουν την Ελένη, θα προκαλέσει νέα αναστάτωση στους χωριανούς.

Η εξομολόγηση της Ασημίνας για το βράδυ της δολοφονίας του Σέργιου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικηφόρος «πιάνει στον αέρα» πως κάποιο μυστικό στοιχειώνει τις τρεις αδερφές. Αυτή τη φορά όμως, είναι η Ασημίνα που θα ρισκάρει να αποκαλύψει τον φόνο του αδερφού του. Η μεσαία αδερφή από τις «Άγριες Μέλισσες», σε μια ρομαντική έξοδο με το Νικηφόρο, θα πιεί περισσότερο απ’ όσο αντέχει και θα παρασυρθεί σε μια εξομολόγηση για το τραγικό εκείνο βράδυ που αφαίρεσαν τη ζωή του Σέργιου. Πόσα θα αποκαλύψει και πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος σε όσα ακούει; Στο τρέιλερ που έδωσε ο ΑΝΤ1 για το επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες», βλέπουμε επίσης την αντιπαράθεση της Θεοδοσίας με τη Λενιώ για τα μάτια του Λάμπρου.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 20: Το τρέιλερ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις