Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 30/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 30/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης

''8 Λέξεις'' 30/10: Η Σμαράγδα επιβεβαιώνει πως το παιδί είναι του Άκη κι αυτός παθαίνει τεράστια σύγχυση.

”8 Λέξεις” 30/10: Τετάρτη σήμερα και οι ”8 Λέξεις” συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις του κοινού κάθε μέρα όλο και περισσότερο, με τα νέα επεισόδια. Η Σμαράγδα επιβεβαιώνει πως το παιδί είναι του Άκη κι αυτός παθαίνει τεράστια σύγχυση. Στη συνέχεια τον στριμώχνει χωρίς προηγούμενο και του ορίζει ένα τελεσίδικο! Μέσα από μια δυσκολία γεννιέται μια ιδέα και η οικογένεια του Σίμου αποφασίζει να μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Η Ναυσικά είναι σίγουρη ότι ο Μιχαήλ δεν κοιμάται πλέον σπίτι του και τον προειδοποιεί για το πιθανό σκάνδαλο που θα σκάσει. Η Ιφιγένεια φτάνει στα όριά της με τον Σίμο και μετά από μία έντονη κουβέντα, δηλώνει παραίτηση! Η Ηλιάνα δεν μπορεί μακριά απ’ τον Οδυσσέα κι αυτός κλείνει εισιτήρια για να πάει να την βρει στην Αθήνα!

Η αστυνομία φτάνει όλο και πιο κοντά στον εντοπισμό των ληστών και ο Σωτήρης δείχνει να χάνει τον έλεγχο. Ο Μιχαήλ ξυπνάει στο σπίτι της Ρωξάνης και την ρωτάει αν πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να πηγαίνει κάποια ρούχα εκεί. Η Έρση ανακοινώνει κάτι στον άναυδο και έκπληκτο Οδυσσέα που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Τα αναπάντεχα νέα της Έρσης, μουδιάζουν τον Οδυσσέα που αναγκάζεται να αναβάλει το ταξίδι του στην Αθήνα και να πει ψέματα στην Ηλιάνα. Ο Άκης, έξαλλος με τη συμπεριφορά της Σμαράγδας, αποφασίζει να πάρει τη νομική συμβουλή του δικηγόρου του για το πως θα κινηθεί από δω και μπρος.

”8 Λέξεις” 30/10: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”8 Λέξεις” 30/10: Η Ευγενία, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, βρίσκει δουλειά

Η Κατερίνα αρχίζει να εκθειάζει τον Αλέκο, γεγονός που παραξενεύει τον Μιλτιάδη. Η Ευγενία βρίσκει δουλειά, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Ιφιγένεια, απογοητευμένη από τη στάση του Σίμου, τον ρεζιλεύει στο διαδίκτυο. Την ίδια ώρα Εύα και Σίμος πακετάρουν για να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι. Ο Μιχαήλ αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Ηλιάνα, παρά τις πιέσεις της Ναυσικάς, ενώ η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε. Η Σμαράγδα εμπιστεύεται στον Λουκά το μεγάλο της μυστικό.

Ο Φοίβος στήνει θανάσιμη παγίδα στον Σωτήρη. Η Στέλλα και η Ευγενία συναντιούνται επιτέλους με το «πρόσωπο».  Στο χθεσινό επεισόδιο η Ρωξάνη με τη δικαιολογία του παιδιού λήγει οριστικά την ερωτική της σχέση με τον Αλέκο, ο οποίος όμως γνωρίζει ποια είναι η πραγματική αιτία για την αλλαγή στάσης της Ρωξάνης και στρέφεται προς την Κατερίνα με την οποία και κλείνει συμμαχία. Ο Άκης μπήκε στο σπίτι της Σμαράγδας κι εκεί τον περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, την οποία και μαθαίνει στο σημερινό επεισόδιο.

”8 Λέξεις”: Δείτε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο 29/10
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις