Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Το κορίτσι που έφυγε, τα νεύρα της Καγιά και η μαμά του Μπράτη
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Το κορίτσι που έφυγε, τα νεύρα της Καγιά και η μαμά του Μπράτη

GNTM 2 αποχώρηση: Η Αννα Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκε νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας του GNTM 2, που τα μοντέλα έγιναν μέρος του δημιουργικού οράματα του Αγγελου Μπράτη.

GNTM 2 αποχώρηση: Τα 16 υποψήφια top models έπρεπε να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε bratis girls και να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή. Τα fittings, οι πρόβες και η προσοχή του Άγγελου στις λεπτομέρειες, έκαναν τη μέρα ιδιαίτερα απαιτητική. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος εμφανίστηκε για να προσθέσει ένα ακόμα ζητούμενο στη δοκιμασία: μετά το catwalk τα κορίτσια θα παρουσίαζαν τα ρούχα μιας 2ης συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το Greece’s Next Top Model, μέσα από μία κινησιολογική fashion performance.

Το show ξεκίνησε παρουσία των 4 κριτών και της Έλενας Χριστοπούλου και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη. Η φωτογράφιση, που ακολούθησε, από τον φωτογράφο Kostas Sapi, ανέτρεψε τα δεδομένα αλλά και την ψυχολογία των κοριτσιών, ιδίως μετά τη ανακοίνωση του πιο πολυπόθητου αβαντάζ. Η Άννα Χατζή, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, πήρε ασυλία! Οι κριτές, στο φινάλε, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM η Σουζάνα Κουόλ!

GNTM 2 αποχώρηση: Το μήνυμα της Σουζάνας

GNTM 2: Η μαμά του Μπράτη

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Άγγελος Μπράτης είχε στο πλευρό του τη μητέρα του, την οποία μας σύστησε για πρώτη φορά. «Ήρθε η ώρα να σας συστήσω την πρώτη μοδίστρα του ατελιέ μου, η οποία ήταν και η πρώτη μοδίστρα που με εμπιστεύτηκε και πίστεψε σε αυτό που ήθελα να κάνω. Για όσους δεν κατάλαβαν την ομοιότητα, πρόκειται για τη μαμά μου, την κυρία Έλλη. Φτιάχνει πάντα τα πιο δύσκολα ρούχα όλων των collection και είναι πάντα αυτά που είναι τα πιο συναισθηματικά», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Η μαμά, ότι και να κάνει το παιδί, είναι περήφανη. Δεν είδα καμία μαμά να μην είναι περήφανη για το παιδί της, αλίμονο», είπε η κυρία Έλλη.

GNTM 2: Έξαλλη η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είχε την καλύτερη φωτογραφία στην τελευταία δοκιμασία του GNTM κι έτσι στην επόμενη θα έχει αβαντάζ. Η 18χρονη διαγωνιζόμενη, μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως θα το χρησιμοποιήσει αυτό το πλεονέκτημά της και ξέσπασε κατά της Μαρτίνας Χάφιτσουκ και της Κάτιας Ταραμπάνκο. «Εάν έχω ντισαβαντάζ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα για κοπέλες που δεν θέλω να είναι μέσα στο σπίτι γιατί με ενοχλούν, γιατί υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και είναι η Κάτια και η Μαρτίνα. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάποιες άλλες. Αυτές οι κοπέλες για μένα είναι αδιάφορες, γελοίες, ότι χειρότερο μέσα σε αυτό το σπίτι και νομίζω δεν τις θέλει καμία.

«Όλο αυτό αρχίζει και γκρεμίζεται γιατί η Σουζάνα ήταν ο συνδετικός κρίκος. Αυτή που το στήριζε πιο πολύ απ’ όλες, αυτή που το έβγαλε το FF, αυτή που συνέχεια τους θυμίζει ότι είναι μια παρέα, ότι είναι πέντε φίλες. Ξαφνικά, όταν φεύγει η βάση, σκορποχώρι», είπε η Κέισι Μίζιου.

GNTM 2: Η Ελευθερία εξόργισε την Καγιά

Στο πλατό του GNTM, η Ελευθερία Καρναβά στάθηκε μπροστά στην επιτροπή για να ακούσει την κριτική τους για την πασαρέλα και τη φωτογράφιση στη δοκιμασία. Όπως πάντα είχε άγχος, ήταν λίγο φοβισμένη, κάτι που έκανε τη Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει. «Είσαι λίγο στον κόσμο σου. Πράγμα που δεν είναι κακό γενικώς, περνάς ωραία. Στη δουλειά όμως δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι έτσι. Στη φωτογραφία έχουμε χάσει όλη την πληροφορία, για να μη σχολιάσω το χέρι εδώ. Ήσουν μέτρια έως κακή! Ας στεναχωρηθεί και μια φορά και να το ξεπεράσει αυτό το στάδιο, φτάνει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Έχει δίκιο η Ηλιάνα. Δεν είναι στάση αυτή να έρχεσαι στην κριτική επιτροπή. Να έχεις κάνει τόσες πολλές δοκιμασίες, να είσαι μαζί μας τόσο καιρό και να έρχεσαι πάντα “φοβισμένη και δεν ξέρω και τι έκανα”, δεν γίνεται άλλο αυτό Ελευθερία, κουραστήκαμε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις