Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Supernatural: Συνελήφθη ο πρωταγωνιστής της ταινίας για ναρκωτικά και βιαιοπραγία
ΚΟΣΜΟΣ

Supernatural: Συνελήφθη ο πρωταγωνιστής της ταινίας για ναρκωτικά και βιαιοπραγία

Supernatural: Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των ΗΠΑ, που πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά, συνελήφθη από τις αρχές του Τέξας, για βιαιοπραγία και δημόσια χρήση ουσιών.

Supernatural: Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των ΗΠΑ, που πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά, συνελήφθη από τις αρχές του Τέξας, για βιαιοπραγία και ναρκωτικά στην κατοχή του. Ο λόγος για τον Τζάρεντ Πανταλέκι, πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς Supernatural, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή να κάνει χρήση ουσιών σε δημόσιο χώρο, αλλά και να χτυπάει δύο άνδρες, τον μάνατζερ και τον μπάρμαν ενός μπαρ, στο οποίο βρισκόταν. Μάλιστα, περαστικός απαθανάτισε τον καυγά του όπου φαίνεται να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν από τους δύο, βίντεο, το οποίο δημοσίευσε το TMZ

Το περιστατικό έγινε στο Οστιν του Τέξας, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μέσο, ο Πανταλέκι, σε μια προσπάθεια να αφεθεί ελεύθερος από την αστυνομία όταν πήγε να τον συλλάβει, πήγε να τους δωροδοκήσει, βγάζοντας αρκετά χρήματα από την τσέπη του. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΤΜΖ, ο Πανταλέκι θα πρέπει να πληρώσει από 5 έως 15 χιλιάδες δολάρια, για κάθε παράπτωμα για το οποίο έχει κατηγορηθεί. Ο Αμερικανός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Τζενεβίβ Κορτέζε, με την οποία έχουν τρία παιδιά.

Supernatural: Βίντεο κατά την διάρκεια της βιαιοπραγίας

Supernatural: Η συμμετοχή του Τζάρεντ Πανταλέκι στην ταινία

Ο Τζάρεντ Τριστάν Πανταλέκι (Jared Tristan Padalecki, γενν. 19 Ιουλίου 1982) είναι Αμερικανός ηθοποιός. Μεγάλωσε στο Τέξας και έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 2000, για την συμμετοχή του στην γνωστή τηλεοπτική σειρά Οικογένεια Γκίλμορ. Έχει παίξει σε αρκετές ταινίες, μερικές από αυτές, το New York Minute και το House of Wax, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο Friday the 13th. Από το 2005 υποδύεται τον Σαμ Γουίντσεστερ στην τηλεοπτική σειρά Supernatural.Η όποια είναι η καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας η οποία έχει ποτέ γραφτεί και προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση. Γεννήθηκε στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, γιος του Τζεράλντ και της Σέρι Πανταλέκι.

Ο πατέρας του πολωνικής καταγωγής, ενώ η μητέρα του έχει ρίζες Γερμανία, Σκωτία, Γαλλία και Αγγλία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Τζεφ και μια μικρότερη αδερφή, την Μέγκαν. Ξεκίνησε μαθήματα ηθοποιίας σε ηλικία 12 ετών. Το 1998 κέρδισε έναν μαθητικό διαγωνισμό, για τον καλύτερο λόγο. Έναν χρόνο μετά, κέρδισε το βραβείο Claim to Fame του τηλεοπτικού σταθμού Fox, ενώ παρευρέθηκε στα βραβεία Teen Choice Awards του 1999, όπου γνώρισε έναν μάνατζερ. Το 2000 ήταν υποψήφιος για μια πολύ τιμητική διάκριση μαθητών λυκείου των Η.Π.Α. (κάτι σαν βραβείο για τους καλύτερους, με έπαθλο πολιτιστικές εκδηλώσεις και επιμορφωτικές συνεδρίες).

Supernatural: Απόσπασμα από την συνέντευξη του ηθοποιού

Supernatural: Η σύζυγος και τα παιδιά του ηθοποιού

Αν και σχεδίαζε να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, όταν αποφοίτησε το 2000 μετακόμισε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός. Στις 27 Φεβρουαρίου του 2010, παντρεύτηκε την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο Supernatural, Ζενεβιέβ Κορτέζ, με την οποία κατοικούν στο Βανκούβερ του Καναδά. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Τόμας Κόλτον Πανταλέκι, γεννημένο 19 Μαρτίου του 2012 και τον Σέφερντ Πανταλέκι, γεννημένο 22 Δεκεμβρίου 2013. Και την Odette Elliott Padalecki η οποία είναι γεννημένη το 2017. Ο Τζάρεντ Πανταλέκι είναι πολύ καλός φίλος με τον συμπρωταγωνιστή του από τη τηλεοπτική σειρά Supernatural, Τζένσεν Ακλς.

Οι δυο τους είναι γνωστοί με το ψευδώνυμο J2 και είναι διαβόητοι για τις φάρσες που κάνουν στο πλατό. Ο Πανταλέκι έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός με έναν μικρό ρόλο στην ταινία με τίτλο “A Little Inside”, το 1999. Το 2000, βρέθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Οικογένεια Γκίλμορ, όπου ήταν στις πέντε πρώτες από τις επτά συνολικά σεζόν, ένας από τους βασικούς ρόλους (μέχρι το 2005). Στις αρχές τις καριέρας του, πήρε μέρος επίσης, σε μερικές ταινίες που προβλήθηκαν απευθείας στην τηλεόραση.

Supernatural: Σκηνή από την πασίγνωστη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Πανταλέκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις