Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ναύπακτος – Λούνα παρκ: Εκτός κινδύνου το παιδί που χτύπησε
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπακτος – Λούνα παρκ: Εκτός κινδύνου το παιδί που χτύπησε

Ναύπακτος – Λούνα παρκ: «Είδα το τρίχρονο παιδί μου να κρέμεται, χωρίς να του έχουν βάλει ζώνη», τα λόγια της μητέρας.

Ναύπακτος – Λούνα παρκ: «Είδα το παιδί μου να κρέμεται απ’ έξω. Από τη μέση και επάνω το κορμάκι του είχε βγει εκτός βαγονιού. Ο χειριστής σταμάτησε το παιχνίδι εγκαίρως». Αυτά είναι τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας του τρίχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ στη Ναύπακτο. Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη χθες 29/10 στο παζάρι της Ναυπάκτου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια το μετέφερε στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε προληπτικά στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, απ’ όπου και εξήλθε.

Η σχετική προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες που θέλουν το τρενάκι να είναι της ίδιας εταιρείας με το «παιχνίδι» του θανάτου στο λούνα παρκ του Βόλου, εκεί όπου πριν από δύο μήνες, έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο κορίτσι.

Ναύπακτος – Λούνα παρκ: Δεν είχαν βάλει ζώνη ασφαλείας

Σύμφωνα πάντως με την μητέρα του τρίχρονου, στο κοριτσάκι δεν είχαν βάλει ζώνη ασφαλείας, παρά μόνο ένα… σχοινί. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ ωστόσο, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν όπως πρέπει και ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη από την πλευρά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις