Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Χανιά: Στην οικονομική θέση ο πρωθυπουργός, χαμογελαστός και ευδιάθετος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Χανιά: Στην οικονομική θέση ο πρωθυπουργός, χαμογελαστός και ευδιάθετος

Μητσοτάκης Χανιά: Μάλιστα, κατά την αποβίβαση η προϊσταμένη του πληρώματος καμπίνας τον ρώτησε αν θέλει να προηγηθεί και εκείνος είπε όχι και ότι θα περιμένει τη σειρά του.

Μητσοτάκης Χανιά: Στην οικονομική θέση ταξίδεψε αεροπορικώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα, από τα Χανιά στην Αθήνα. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, μπήκε στο αεροπλάνο χαμογελαστός και ευδιάθετος και χαιρέτησε τους επιβάτες της πτήσης. Μάλιστα, κατά την αποβίβαση η προϊσταμένη του πληρώματος καμπίνας τον ρώτησε αν θέλει να προηγηθεί και εκείνος είπε όχι και ότι θα περιμένει τη σειρά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτήν του την κίνηση, θέλησε να περάσει έναν υψηλό συμβολισμό ότι οι πολιτικοί, και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός, είναι εκπρόσωποι του λαού και θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα του και να έχουν κοινές συνήθειες και σημεία με αυτόν.

Μέρες πριν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε πάλι σε τουριστική θέση, με την Aegean, για τη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός κάθισε στην θέση 8Α, η 8Β έμεινε κενή και στην 8C κάθισε ο Σκέρτσος, ενώ σε όλη τη διάρκεια της πτήσης ο Πρωθυπουργός μελετούσε φακέλους. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, όταν προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και ενώ ακόμα ο πιλότος του αεροσκάφους έλεγε «Κύριε Πρωθυπουργέ, κυρίες και κύριοι, καλώς ήλθατε στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να σας ξαναδούμε σε μια από τις πτήσεις μας», ένας νεαρός πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη και του είπε: «Είσαι ο Πρωθυπουργός, θέλω μια σέλφι». Και ο κ. Μητσοτάκης δεν του χάλασε το χατίρι μέσα στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις