Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Όταν η Ζενεβιέβ ποζάρει καλύτερα και από τα μοντέλα – Η χθεσινή δοκιμασία
LIFESTYLE

GNTM 2: Όταν η Ζενεβιέβ ποζάρει καλύτερα και από τα μοντέλα – Η χθεσινή δοκιμασία

GNTM 2: Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 είχε λίγο από όλα: προκλήσεις, glamour φωτογράφηση, απαιτητική δοκιμασία, κλάματα, λιποθυμίες και φυσικά μία αποχώρηση.

GNTM 2: Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 είχε λίγο από όλα: προκλήσεις, glamour φωτογράφηση, απαιτητική δοκιμασία, κλάματα, λιποθυμίες και φυσικά μία αποχώρηση. Την δυσκολία όμως της δοκιμασίας θέλησε να την κατανοήσει από πρώτο χέρι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που δεν δίστασε να μπει μέσα στην φουσκωτή μπάλα. Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με την ξαφνική επίσκεψη της Βίκυς Καγιά στο σπίτι του GNTM 2, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και μαύρο κολάν, προκειμένου να δείξει στα επίδοξα μοντέλα πώς να ποζάρουν μπροστά στον φακό. Όλες τους ξετρελάθηκαν βλέποντας το διάσημο μοντέλο να αλλάζει πόζα ανά δευτερόλεπτο και έμειναν με το στόμα τους ανοιχτό.

Στην συνέχεια, η Κωνσταντίνα έπρεπε να επιλέξει μία πόζα της Βίκυς Καγιά για κάθε κοπέλα του GNTM 2, την οποία όμως δεν θα εκτελούσε σε ένα λείο δάπεδο αλλά μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα επάνω στο νερό. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια οδηγήθηκαν σε ένα πανέμορφο σκηνικό με μία πισίνα και θέα την θάλασσα, όπου έπρεπε να φωτογραφηθούν αντιγράφοντας την πόζα της Βίκυς Καγιά μέσα σε μια φουσκωτή, πλαστική μπάλα που επέπλεε πάνω στο νερό της πισίνας. Η συγκεκριμένη δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη για κάποιες παίκτριες που δυσκολεύονταν να κρατήσουν την ισορροπία τους μέσα στο νερό και ταυτόχρονα να αντιγράψουν την πόζα της Βίκυς Καγιά.

GNTM 2: Τα μαθήματα που έδωσε η Βίκυ Καγιά στις παίκτριες

GNTM 2: «Η ζωή θέλει τρέλα» λέει η Ζενεβιέβ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Προκειμένου να βοηθήσει τις κοπέλες για την σωστή πόζα και το τι πρέπει να κάνουν για να μπορέσουν να σταθούν όρθιες μέσα στην φουσκωτή μπάλα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν δίστασε να μπει και η ίδια μέσα σε αυτήν και να ποζάρει στον φακό του Μπιλ Γεωργούση. Μάλιστα, όπως έγραψε και στον λογαριασμό της στο Instagram: «όλα τα concepts τα δοκιμάζουμε οι περισσότεροι, γιατί η ζωή θέλει τρέλα». Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα από την δική της «δοκιμασία» μέσα στην μπάλα και ομολογουμένως εντυπωσιακή και θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης φωτογραφίας από τους αυστηρούς κριτές. Πάντως, οι οπαδοί της ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα, σχολιάζοντας πως είναι «είδωλο» και «θεάρα».

Η γνωστή creative director μιλώντας για την προέλευση του ονόματός της είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι γαλλικό το όνομα, δεν μπορώ να απολογηθώ γι’ αυτό. Έγινε μια κόμπλα εκεί στην εκκλησία με τον παπά και τον πατέρα μου για το Ζενεβιέβ, αλλά έτσι έλεγαν τη μάνα του. Τι να κάνουμε τώρα; Γιορτάζω στις 3 Ιανουαρίου. Το «Μαζαρί» είναι «Μάντζαρη» αλλά λόγω Instagram έχει γίνει ξαφνικά «Μαζαρί» και δεν με χαλάει», είπε η «Στρατηγός Genevieve στο Τάγμα του Next Top Model», όπως είναι ο τίτλος που πήρε η art director του show μόδας του STAR.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις