GNTM 2 αποχώρηση: Μια πανέμορφη παίκτρια έφυγε από το σπίτι – Η λιποθυμία και τα νεύρα

LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Μια πανέμορφη παίκτρια έφυγε από το σπίτι – Η λιποθυμία και τα νεύρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

GNTM 2 αποχώρηση: Ανάμεσα στην Νίνα και την Σπυρούλα, η πρώτη ήταν εκείνη που ολοκλήρωσε τον κύκλο παρουσίας στο ριάλιτι μόδας του STAR σύμφωνα με την κριτική επιτροπή.

29.10.2019 | 09:51

GNTM 2 αποχώρηση: Από νεύρα και εντάσεις πλαισιώθηκε η αποχώρηση, που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του GNTM 2 της Δευτέρας. Τα κορίτσια έπρεπε να φέρουν εις πέρας μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία, αφού όχι μόνο έπρεπε να αντιγράψουν τις πόζες που τους είχε δείξει η Βίκυ Καγιά, αλλά να φωτογραφηθούν μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα, που επέπλεε στην πισίνα, με τον πήχη να ανεβαίνει περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Κάποιες κοπέλες δεν κατάφεραν να αποδώσουν, όπως θα ήθελαν, με αποτέλεσμα να αγωνιούν για το αν θα καταφέρουν να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM 2.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, οι διαγωνιζόμενες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Νίνα και η Σπυριδούλα. Τελικά, η Νίνα Τζιβανίδου ήταν αυτή που είδε την έξοδο από το ριάλιτι μόδας, αφού συγκριτικά είχε και το χειρότερο κλικ, επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης, φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια. Η 19χρονη Μαρία, ήταν μία από αυτές που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

«Ακούω την Άννα να γελάει… Τρίχα, τρίχα θα της το έβγαζα το μαλλί», είπε χαρακτηριστικά. «Γαϊδούρα από πάνω μέχρι κάτω! Την στιγμή που θα φύγει μία από την πεντάδα και θα είμαι ακόμα εδώ όταν γίνει αυτό, πραγματικά, θα βάλω κλαρίνα να παίζουν. Να δει τη γλύκα», είπε στη συνέχεια. Η Ίλντα εξέφρασε και αυτή τον εκνευρισμό της λέγοντας: «Με εκνευρίζουν πάρα πολύ τελευταία η κακία και το fake».

GNTM 2 αποχώρηση: Τα πρώτα λόγια

«Αποχώρηση. Το ένιωθα. Πολύ νωρίς για μένα πιστεύω. Έτσι είναι το παιχνίδι, οπότε…» είπε μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της στην κάμερα η 25χρονη Νίνα.

GNTM 2: Η λιποθυμία της Μαρτίνας

Τρόμαξαν οι κριτές και οι διαγωνιζόμενες στο GNTM 2, καθώς την ώρα της κριτικής στο στούντιο, η Μαρτίνα, λιποθύμησε. Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2, που «τα άκουσε» από το Twitter, δεν αισθανόταν καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως η ίδια αποκάλυψε στους κριτές, όταν και βρέθηκε ενώπιόν τους για την κριτική της φωτογραφίας της. Λίγες στιγμές μετά, η Μαρτίνα ζαλίστηκε και λιποθύμησε προκαλώντας αναστάτωση στους πάντες.

Ευτυχώς, οι διαγωνιζόμενες του GNTM 2 που ήταν κοντά της αντιλήφθηκαν γρήγορα τι συμβαίνει και την κράτησαν πριν χτυπήσει στο έδαφος. Δίπλα της έσπευσε άμεσα προσωπικό της εκπομπής, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο, με το γύρισμα να συνεχίζεται κανονικά. Ορισμένες από τις συμπαίκτριες της ανέφεραν πως η Μαρτίνα, ίσως, επηρεάστηκε από κάποιο οικογενειακό ζήτημα, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν επικοινωνία με την οικογένειά τους.

Όπως αναφέρουν τα spoilers, η Μαρτίνα αναμένεται να αποχωρήσει οικειοθελώς στο σημερινό επεισόδιο. Ο αρραβωνιαστικός της παίκτριας του GNTM 2 φέρεται να της ζητά να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. «Ο αρραβωνιαστικός μου, μού είπε να έρθω και ήρθα και τώρα ο αρραβωνιαστικός μου, μού λέει να φύγω και φεύγω», φέρεται να λέει στα κορίτσια.

GNTM 2: Ένταση πριν την αποχώρηση

«Τις κοπέλες τις θεωρώ αναίσθητες γιατί μίλησαν έτσι όπως μίλησαν για μια κοπέλα που βρίσκεται στο νοσοκομείο» ανέφερε η Σουζάνα όταν τα κορίτσια περίμεναν τα αποτελέσματα για την αποχώρηση. «Γενικότερα, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου» πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο του GNTM.

Η Μαρία, με τη σειρά της, ξεσπάθωσε κατά της Σουζάνας λέγοντας: «Το να είναι τόσο εριστική, απότομη και μη μου άπτου απέναντι μου, μου γυρνάει και μένα τα νεύρα! Θες να έχεις μια καλή συμπεριφορά από εμένα; Να έχει μια καλή συμπεριφορά και εσύ προς εμένα»

GNTM 2: Η Καγιά έβαλε τα γυαλιά στα κορίτσια

Στο επεισόδιο του GNTM η Βίκυ Καγιά θέλησε να ενθουσιάσει διαγωνιζόμενες και τηλεθεατές με το στιλ της! Το αγαπημένο μοντέλο και κριτής του GNTM, πιο συγκεκριμένα, έδειξε στις νεαρές διαγωνιζόμενες πως πρέπει να νιώθουν άνετα και cool με τον εαυτό τους την ώρα που βρίσκονται απέναντι από τον φωτογραφικό φακό. «Δεν υπήρχε χαμένη λήψη… Ουάου… Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της, ήταν χάρμα οφθαλμών» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάτια. «Ήμουν σαν χαζό. Ήταν τέλεια! Έβγαινε ήρεμο το πρόσωπο της, δυναμικές πόζες. Τόσο απλή και τόσο κούκλα, είχα μείνει» πρόσθεσε η Σπυρούλα.

«Ξεκινάει η απόλυτη θεά και κάνει πόζες. Κάθομαι και λέω, Ασημίνα τι κάνεις εσύ εδώ…» σχολίασε, με τη σειρά της, η Ασημίνα.

Exit mobile version