Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δραπέτης σύλληψη: Έπιασαν τον 45χρονο που απέδρασε από το Α.Τ. Κυψέλης
ΕΛΛΑΔΑ

Δραπέτης σύλληψη: Έπιασαν τον 45χρονο που απέδρασε από το Α.Τ. Κυψέλης

Δραπέτης σύλληψη: Στην πλατεία Μπομποτίνου στο Ηράκλειο Αττικής συνελήφθη ο 43χρονος Γεωργιανός που απέδρασε από το Α.Τ. Κυψέλης, την Κυριακή.

Δραπέτης σύλληψη: Συνελήφθη από αστυνομικούς, στην περιοχή Νέου Ηρακλείου Αττικής, ο 45χρονος Γεωργιανός υπήκοος που είχε αποδράσει προχθές το απόγευμα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης. Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές και οδηγήθηκε στο ΤΑ Κυψέλης, από το οποίο όμως διέφυγε κάποια στιγμή που δεν τον πρόσεχε κανείς. Ο άνδρας, που είχε προσαχθεί καθώς φέρεται να εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και ληστείες, πήδηξε από το παράθυρο του Α.Τ. Κυψέλης και ξέφυγε από τον ακάλυπτο. Ο 45χρονος είχε προσαχθεί από άνδρες της ΟΠΚΕ στο τμήμα καθώς φέρεται να εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και ληστείες.

Ωστόσο, μέχρι να γίνει η ταυτοποίηση, ο κρατούμενος ξέφυγε από την προσοχή των αστυνομικών, πήδηξε από παράθυρο και έφυγε από τον ακάλυπτο. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε σήμερα, για δεύτερη φορά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Βέβαια, δεν πρόκειται για πρώτη φορά που συλλαμβάνεται κάποιος και καταφέρνει να αποδράσει.

Δραπέτης σύλληψη: Ακόμα μία σύλληψη από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης

Φυσικά έχουν σημειωθεί στο παρελθόν κι’ άλλα περιστατικά με συλλήψεις ατόμων που έχουν καταφέρει να δραπετεύσουν. Πιο συγκεκριμένα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, ένας κρατούμενος αποπειράθηκε να αποδράσει, από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. Αυτή τη φορά, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, ένας άνδρας Νιγηριανής καταγωγής αποπειράθηκε να ξεφύγει των αστυνομικών από το τμήμα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατάφερε να αποδράσει, με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν κυνηγητό για να τον πιάσουν ξανά. Τελικά, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, κατάφεραν να τον πιάσουν λίγο πιο μακριά. Ο εν λόγω αλλοδαπός είχε συλληφθεί την Κυριακή και κρατούνταν στο Α.Τ. Κυψέλης, όπου λίγες ώρες πριν ο 45χρονος Γεωργιανός είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής των αστυνομικών, πηδώντας από παράθυρο. Αμέσως βέβαια ξεκίνησαν οι έρευνες με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις