Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / AEK: Για όλα φταίει ο Βράνιες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK: Για όλα φταίει ο Βράνιες

ΑΕΚ: Με αποκλεισμό ενός μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ θα τιμωρηθεί ο Όγκνιεν Βράνιες, για τις αναρτήσεις στα social media, όπως αποφάσισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων το πρωί της Τρίτης (29/10), παρουσία του τεχνικού διευθυντή Ίλια Ίβιτς, δεν έγινε για εθιμοτυπικούς λόγους. Η αφορμή ήταν η ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό και ο πραγματικός λόγος όσα προηγήθηκαν στο περίφημο πάρτι γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες και όσα ακολούθησαν με αναρτήσεις στα social media μετά το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες τα άκουσαν για τα καλά από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. «Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι, είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Αποκλεισμός για έναν μήνα

Ο πρώτος και μοναδικός, όπως φαίνεται, που θα τιμωρηθεί παραδειγματικά είναι ο Βράνιες. Η διοίκηση τον έχει καλέσει πάλι σε απολογία για την ανάρτηση που έκανε απευθυνόμενος στους οπαδούς του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα, στην οποία περιλαμβάνει και την Καρλέουσα. «Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον παίξετε γι’ αυτή την κ…» ανέφερε χαρακτηριστικά, γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να τιμωρηθεί ο Βράνιες με έναν μήνα αποκλεισμό από τους αγώνες της «Ένωσης», ενώ περιμένει να ακούσει και την απολογία του, για να διαπιστώσει αν πρέπει να προχωρήσει σε άλλη κίνηση. «Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν. Εγώ αυτά δεν τα ανέχομαι» είπε ακόμη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του ο Βόσνιος αμυντικός. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικότερος λόγος που δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό, παρά τη δεδομένη αξία του ως ποδοσφαιριστής. Όπως δεν είναι και η πρώτη φορά που την πληρώνει ο ίδιος για μια ήττα σε μεγάλο παιχνίδι. Άραγε αν η ΑΕΚ έφευγε νικήτρια από το «Καραϊσκάκης», θα είχε κληθεί σε απολογία ή θα ήταν ήρωας και παλλικάρι;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις