Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Το viral φιλί στον αέρα της εκπομπής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Το viral φιλί στον αέρα της εκπομπής

Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Η Τζένιφερ Άνιστον και η Έλεν ΝτεTζένερις επιβεβαίωσαν ότι πλέον η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Η Τζένιφερ Άνιστον και η Έλεν Ντε Tζένερις επιβεβαίωσαν ότι πλέον η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και επισφράγισαν τη δυνατή φιλία τους με ένα φιλί. Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής The Ellen Show και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: κυριάρχησε ξανά σε όλα τα media, αυτή τη φορά δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στη διάσημη παρουσιάστρια και πολύ καλή της φίλη Έλεν ντε Τζένερις. Η τελευταία είναι παντρεμένη από το 2008 με την αγαπημένη της, Πόρσια Ντε Ρόσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άνιστον ρώτησε την παρουσιάστρια πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα. Αφού η Έλεν απάντησε ότι συχνά φιλά άνδρες στα χείλη, απλά με πλατωνικό τρόπο, ρώτησε την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα. Η Άνιστον απάντησε «Όχι, δε φιλάω γυναίκες στα χείλη», με την Έλεν ντε Τζένερις να την πλησιάζει και τις δυο τους τελικά να ανταλλάσσουν ένα πολύ τρυφερό φιλί. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η είδηση έκανε ήδη τον γύρο του κόσμου.

Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Δείτε απόσπασμα από το τρυφερό φιλί

Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Η ανυπομονησία του κοινού γι’ αυτή την στιγμή

Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: «Σου άρεσε; Πώς ήταν; Ήσουν νευρική;» ρωτούσε η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, με την παρουσιάστρια -γνωστή για το υπέροχο χιούμορ της- να απαντά «Ήταν ευχάριστο», ενώ τόνισε ότι το κοινό περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και πολλά χρόνια. Ως μια από τις πιο ισχυρές τηλεοπτικές προσωπικότητες διεθνώς, η Έλεν μετρά εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Όταν μάλιστα μια τέτοια προσωπικότητα ενώνει τις δυνάμεις της με μια από τις πιο αγαπητές celebrities των τελευταίων ετών, την Τζένιφερ Άνιστον, είναι λογικό η σύμπραξη αυτή να γίνει αμέσως… εμβληματική. Στο σχετικό ποστ που έκανε η Ντετζένερις στο instagram, τα σχόλια από κάτω δίνουν συγχαρητήρια στις δύο κυρίες για το φιλί που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες, ενώ τα likes έχουν ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις