Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 28/10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 28/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Τεράστια επιτυχία έχουν καταφέρει να κάνουν οι «Άγριες Μέλισσες», που καθηλώνουν από Δευτέρα έως Πέμπτη, εκατομμύρια Έλληνες μπροστά στους δέκτες τους.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Η γνωστή σειρά «Άγριες Μέλισσες», φτάνει στη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στο 18ο επεισόδιο της, με τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Η Ανέτ θέλοντας να βοηθήσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα τους προτείνει να ζήσουν στο σπίτι της στο Παρίσι μακριά απ’ τις εντάσεις και τις διχόνοιες, κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Νικηφόρο. Θα συμφωνήσει, όμως και η Ασημίνα; Ο Λάμπρος αποφασίζει να ξεσηκώσει τους εργάτες του Δούκα για τις άθλιες εργασιακές συνθήκες. Παράλληλα ο Νέστορας πείθει τον Προύσαλη να καλέσουν τον ιατροδικαστή για τα ευρήματα στις φωτογραφίες του νεκρού Γιάννου, ενώ ο Μελέτης ανακρίνεται για το θάνατο του Γιάννου.

Θα μπορέσει ο ενωμοτάρχης να φτάσει στην αλήθεια; Την ίδια ώρα άσχημες σκέψεις μπαίνουν στον Νικηφόρο όταν ακούει μια συζήτηση των τριών αδερφών. Η Ελένη μαθαίνει επιτέλους τον λόγο που ο Λάμπρος δεν γύρισε ποτέ πίσω για να τη παντρευτεί, ενώ την ίδια ώρα κάποιος αποφασίζει ν’ απαλλαγεί απ’ τον Κυπραίο μια για πάντα. Θα καταφέρει να τον βγάλει από τη μέση;

 «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 18: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 28/10

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Οι εξελίξεις του προηγούμενου επεισοδίου 24/10

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Πέμπτης 24/10  , 0 Μιλτιάδης είναι πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής. Οι δυο τους θα θυμηθούν τα παλιά και η Ανέτ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της να συμφιλιώσει τα αδέλφια της. Ο Νικηφόρος, διωγμένος από το σπίτι του, θα μείνει με την Ασημίνα στο σπίτι των τριών αδερφών και θα ξεσηκώσει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό. Όταν το μαθαίνει ο Δούκας και η Μυρσίνη, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Ο Λάμπρος τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει το λόγο που έφυγε από κοντά της. Ο Κυπραίος επισκέπτεται το Δούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Όταν ο Δούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τις αδερφές Σταμίρη.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Το τρέιλερ του επεισοδίου 17

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις