Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / 8 Λέξεις 28/10: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα – Το πτώμα του Μαρίνου βρέθηκε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

8 Λέξεις 28/10: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα – Το πτώμα του Μαρίνου βρέθηκε

8 Λέξεις 28/10: Η Σμαράγδα βρίσκει στο πρόσωπο του Λουκά πέρα από έναν φίλο, κι έναν σύμμαχο

8 Λέξεις 28/10: Οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ ‘8 Λέξεις‘ θα σας συγκλονίσουν και αυτή την εβδομάδα. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να της σταθεί και παράλληλα να ρίξει φως στο δικό του οικογενειακό μυστικό. Η Ρωξάνη αποδεσμεύει τον Αλέκο, αλλά εκείνος υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιχαήλ και δεν αργεί να το επιβεβαιώσει. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του Μαρίνου και καλεί τον Σωτήρη για κατάθεση. Η Ιφιγένεια συνειδητοποιεί πως ο Σπύρος είναι τελικά ήπιων τόνων κι αποφασίζει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία.

Η Σμαράγδα βρίσκει στο πρόσωπο του Λουκά πέρα από έναν φίλο, κι έναν σύμμαχο. Η Έρση μαθαίνει πως ο Μπρούνο μετακόμισε και το ανακοινώνει στον Οδυσσέα. Η Εύα ανακαλύπτει πως ο Σίμος έβαλε χέρι στα λεφτά που προορίζονταν για το χειρουργείο της Ολυμπίας και γίνεται έξαλλη. Ο Φοίβος φτάνει ακριβώς κάτω από τις θυρίδες, αλλά η μοίρα του επιφυλάσσει άλλα παιχνίδια…

8 Λέξεις 28/10: Ο Άκης μπροστά στην αλήθεια

Η Εύα είναι ιδιαίτερα δύσπιστη απέναντι στον Σίμο και τον στέλνει να βρει και να της φέρει τις 5.000 ευρώ που διαπίστωσε ότι λείπουν από τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ο Φοίβος μετά την κατάρρευση του τούνελ, αποφασίζει να ακολουθήσει άλλο σχέδιο διαφυγής από την τράπεζα, μετά τη διάρρηξη των θυρίδων. Ο απόηχος αυτής της ενέργειας και όσα θα ακολουθήσουν, θα φέρουν συνταρακτικές εξελίξεις. Ιφιγένεια και Σπύρος έρχονται πιο κοντά και η Ιφιγένεια προσπαθεί να καταλάβει τι εννοούσε ο Σπύρος όταν της είπε ότι την αγαπάει στη διάρκεια των πιο ιδιαίτερων στιγμών τους.

Ο Σπύρος από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως ούτε καν το θυμάται, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την Ιφιγένεια. Η Ρωξάνη με τη δικαιολογία του παιδιού λήγει οριστικά την ερωτική της σχέση με τον Αλέκο, ο οποίος όμως γνωρίζει ποια είναι η πραγματική αιτία για την αλλαγή στάσης της Ρωξάνης και στρέφεται προς την Κατερίνα με την οποία και κλείνει συμμαχία. Ο Άκης μπαίνει στο σπίτι της Σμαράγδας κι εκεί τον περιμένει η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του!

8 Λέξεις 28/10: Το τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις