Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 28/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 28/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Έρωτας Μετά'' 28/10: Ο Κωνσταντίνος γυρνάει μεθυσμένος σπίτι και καταλήγει να κάνει έρωτα με την Ηλέκτρα.

”Έρωτας Μετά” 28/10: Η σειρά, ‘Έρωτας Μετά’, βασίζεται στην σειρά της Telefe «Amar despues de amar» και παράγεται με την άδεια της Viacom International Inc. Προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50 στον Alpha. Μετά το περιστατικό στο λιμάνι, ο Σωκράτης προτείνει στον Παπαδόπουλο να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ ο Ηλίας συλλαμβάνεται και καταλήγει στο τμήμα. Η Νόρα μαθαίνει από τον Γιώργο για το αυτοκίνητο της Άννας και αποφασίζει ξανά να αναλάβει δράση. Τρία χρόνια πριν, μετά το περιστατικό στο εστιατόριο, ο Κωνσταντίνος και η Άννα αποφασίζουν να διακόψουν για ένα διάστημα μην αντέχοντας τις τύψεις των πράξεων τους. Μετά από μια βραδιά με τον Στάθη, ο Κωνσταντίνος γυρνάει μεθυσμένος σπίτι και καταλήγει να κάνει έρωτα με την Ηλέκτρα η οποία την επόμενη μέρα ακριβώς το εκμυστηρεύεται στην Άννα.

”Έρωτας Μετά” 28/10: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς

”Έρωτας Μετά” 28/10: Τo cast της σειράς

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής βγαίνουν ένα όχι και τόσο επαγγελματικό ραντεβού, ενώ παράλληλα η Άντι και η Δανάη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Νίκο και τον Γεράσιμο να αντιμετωπίσουν τον θάνατο του συμμαθητή τους. Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου. Σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.
Σκηνοθέτες: Βασίλης Τσελεμέγκος, Σέργιος Κωνσταντινίδης.
Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.
Στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού
Στο ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός

”Έρωτας Μετά”: Το τρέιλερ του προγηγούμενου επεισοδίου 24/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις