Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Το λάθος στο μοντάζ – Ποιος είναι ο άντρας που κάθεται στον καναπέ με τις παίκτριες
LIFESTYLE

GNTM 2: Το λάθος στο μοντάζ – Ποιος είναι ο άντρας που κάθεται στον καναπέ με τις παίκτριες

GNTM 2: Το GNTM σημειώνει μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά και οι φανατικοί τηλεθεατές ξεψαχνίζουν κάθε λεπτομέρεια του ριάλιτι μόδας.

GNTM 2: Το νέο ριάλιτι GNTM σημειώνει μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά και οι φανατικοί τηλεθεατές ξεψαχνίζουν κάθε λεπτομέρεια του ριάλιτι μόδας. Καθώς προχωρούν τα επεισόδια, η αγωνία για το ποιες κοπέλες θα καταφέρουν να περάσουν αλώβητες από τις απαιτητικές δοκιμασίες και να παραμείνουν στο σπίτι, κορυφώνεται. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, όμως τα γυρίσματα του GNTM έχουν σταματήσει αφού έχει ξεχωρίσει η τελική πεντάδα. Έτσι πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα γυρίσματα για τον ημιτελικό του ριάλιτι. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτή τη φάση, θα προηγηθούν αποχωρήσεις των μοντέλων, αλλά και κάποιες απρόσμενες επιστροφές.

Κατά την προβολή των επεισοδίων μερικές φορές γίνονται αντιληπτά και μερικά λάθη, που έχουν ξεφύγει στο μοντάζ, προβάλλοντας μερικά πλάνα, που δεν θα έπρεπε να βγουν στον «αέρα». Την προηγούμενη εβδομάδα, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο που μάλλον έπρεπε να είχε «κοπεί» πριν δούμε το επεισόδιο. Την ώρα που έχουν ξυπνήσει τα κορίτσια και μιλάνε μεταξύ τους, στο σαλόνι του σπιτιού βλέπουμε έναν άνδρα να κάθεται στον καναπέ, κάτι που απαγορεύεται να συμβεί σύμφωνα με τους κανόνες του GNTM. Μάλιστα, ενώ κάθεται χαλαρός, κάνει μία κίνηση με το χέρι του, για να δείξει πως όλα είναι καλά. Στο 0:31 του βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού, στον ίδιο χώρο με τα κορίτσια, κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

GNTM 2: Δείτε τον άντρα που βρίσκεται μέσα στο σπίτι των παικτριών

GNTM 2: Η σημερινή δοκιμασία του ριάλιτι

Εξαιρετικές λήψεις µέχρι στιγµής «χρεώνονται» η Κάτια Ταραµπάνκο και η Χρύσα Παππά. Πρόκειται για δύο κοπέλες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του µόντελινγκ και των οποίων οι σύντροφοι επανειληµµένως έχουν αναφερθεί σε αυτές, σηµειώνοντας ότι έχουν έξι µήνες να τις δουν. Να σηµειωθεί ότι το πρόγραµµα έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο και αυτήν τη στιγµή στο σπίτι βρίσκονται επτά κοπέλες, µεταξύ αυτών και η Κάτια µε τη Χαρά. Ανοδική πορεία όµως στον διαγωνισµό έχουν ακόµη η αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου, οι Αννα Χατζή και Κέισι Μίζιου, που εργάζονται ως µοντέλα τα τελευταία χρόνια, η 23χρονη Μαρτίνα Γαφιιτσούκ από την Ουκρανία αλλά και το µήλον της Εριδος για πολλές καλλονές, η Ελευθερία Καρναβά.

Τα μοντέλα θα κληθούν να ισορροπήσουν σε µια διαφανή µεγάλη µπάλα, επιπλέοντας στο νερό και επιδεικνύοντας φυσικά το ρούχο που θα φορούν. Στο πλαίσιο αυτής της δοκιµασίας η Βίκυ Καγιά αναλαµβάνει να εκπαιδεύσει τις καλλονές, παραδίδοντάς τους µαθήµατα για επαγγελµατική φωτογράφιση. Είναι η πρώτη φορά που η κριτής και παρουσιάστρια του ριάλιτι µόδας θα σταθεί µπροστά στον φακό, λειτουργώντας αποκλειστικά και µόνον ως µοντέλο.

GNTM 2: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις