Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κόρινθος: Σύγκρουση δύο οχημάτων στα διόδια του Ισθμού, αυξημένη κίνηση
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κόρινθος: Σύγκρουση δύο οχημάτων στα διόδια του Ισθμού, αυξημένη κίνηση

Τροχαίο Κόρινθος: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, ύστερα από σύγκρουση δύο οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.

Τροχαίο Κόρινθος: Τροχαίο σημειώθηκε, ύστερα από σύγκρουση δύο οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου. Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στο σημείο έχει σχηματιστεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Επιπλέον, τέσσερις μέρες πριν, σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στην Κόρινθο με έναν νεκρό όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης είναι ο θανάσιμος τραυματισμός του 50χρονου μοτοσικλετιστή, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άντρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα είχε σημειώθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στη Μύκονο, στην επαρχιακή οδό Χώρας – Αεροδρομίου. Μία γουρούνα στην οποία επέβαιναν ένας 38χρονος, με μία 28χρονη με καταγωγή από τις ΗΠΑ, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ., το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και το οποίο οδηγούσε ένας 37χρονος. Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού της γουρούνας και ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού της. Τραυματισμένος, αλλά ελαφρά, είναι επίσης και ο οδηγός του Ι.Χ. Οι δύο τραυματισμένοι άνδρες μεταφέρθηκαν από το νησί με ελικόπτερο στο Θριάσιο νοσοκομείο για τη νοσηλεία τους. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις