Ληστείες: Χτύπημα σε μεζονέτα επιχειρηματία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ληστείες: Χτύπημα σε μεζονέτα επιχειρηματία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ληστείες: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν από μπαλκονόπορτα μέρα μεσημέρι, την απείλησαν με μαχαίρι, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο.

28.10.2019 | 20:49

Ληστείες: Τρεις εφιαλτικές ώρες έμεινε δεμένη, κλειδωμένη και τρομοκρατημένη, στο μπάνιο τριώροφης μεζονέτας επιχειρηματία στο Ψυχικό, η Ουκρανή οικιακή βοηθός, όταν η οικία έγινε στόχος ληστών, που είχαν οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τη ληστρική εισβολή. Τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία αναφέρουν ότι η ληστεία-τρόμος για την 63χρονη οικιακή βοηθό από την Ουκρανία, έγινε στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η εργαζόμενη βρισκόταν μόνη στην τριώροφη κατοικία. Οι δύο άγνωστοι κακοποιοί, που φορούσαν κουκούλες στα κεφάλια, προφανώς, όπως εκτιμάται από την Αστυνομία, είχαν παρακολουθήσει την κίνηση στην μεζονέτα και είχαν δει ότι οι ιδιοκτήτες είχαν αποχωρήσει από την οικία τους, αφήνοντας τον έλεγχο στην οικιακή βοηθό.

Οι δράστες, είχαν εντοπίσει από την στοχοποίηση μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και κατάφεραν μέρα μεσημέρι να εισβάλουν στην οικία από κείνο το σημείο. Τρομοκρατημένη η οικιακή βοηθός τους είδε, όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας μπροστά της να την απειλούν με ένα μαχαίρι να μη φωνάξει και να μην κάνει καμία κίνηση. Ενώ ο ένας από τους ενόπλους κουκουλοφόρους εισβολείς την απειλούσε με το μαχαίρι, ο δεύτερος την έδεσε και την οδήγησαν και οι δυο στο μπάνιο όπου την κλείδωσαν και πέταξαν το κλειδί. Στη συνέχεια με κάθε άνεση, αφού δεν φοβούνταν την επιστροφή των ιδιοκτητών που μόλις είχαν φύγει, άρχισαν να ερευνούν όλα τα σημεία της τριώροφης κατοικίας του επιχειρηματία.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ληστείες: Η λεία του Ψυχικού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εν τέλει άρπαξαν  2.000 ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Η 63χρονη βοηθός παρέμεινε δεμένη στο μπάνιο μέχρι τις 5 το απόγευμα, όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και αντίκρισαν ασυνήθιστη κατάσταση στο σπίτι. Την αναζήτησαν και τη βρήκαν εν τέλει μέσα στο μπάνιο, οπότε ειδοποίησαν και την Αστυνομία για να ξεκινήσει τις έρευνες.

Exit mobile version