Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χατζηδιάκος – Μήτρογλου: Η αγκωνιά, του κόστισε λίγα δόντια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χατζηδιάκος – Μήτρογλου: Η αγκωνιά, του κόστισε λίγα δόντια

Χατζηδιάκος - Μήτρογλου: Ο Παντελής Χατζηδιάκος έφυγε από το «Philips Stadion» με τρεις βαθμούς περισσότερους αλλά και μερικά...δόντια λιγότερα μετά από σύγκρουση με τον Κώστα Μήτρογλου.

Χατζηδιάκος – Μήτρογλου: Με σπουδαία εμφάνιση η Άλκμααρ διέλυσε με 4-0 την Αϊντχόφεν στο ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής. Το ματς σταμάτησε να είναι ντέρμπι στο 22’, όταν ο Τόμας άφησε την Αϊντχόφεν με δέκα παίκτες, λόγω κόκκινης κάρτας για σκληρό μαρκάρισμα. Η Άλκμααρ από κει και πέρα κυριάρχησε πλήρως, με τον Μποαντού να της δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Στο 44’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από σέντρα του Στενγκς, ενώ δύο λεπτά αργότερα δέχτηκε πάσα στο δεύτερο δοκάρι, όπου αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει να γράψει το 2-0.

Στο 71’ ο Σβένσον έκανε το 3-0 με άψογο σουτ από πλάγια, ενώ γυριστό σουτ του ντε Βιτ στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Βασικός για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος, που έγινε το θύμα… ατυχήματος, από μαρκάρισμα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο ημίχρονο για την ομάδα του φαν Μπόμελ.

Χατζηδιάκος – Μήτρογλου: Δύο δόντια.. μείον

Ναι, συνέβη και αυτό. Ο Κώστας Μήτρογλου χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο τον Παντελή Χατζηδιάκο, με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δύο μπροστινά δόντια. Η Άλκμααρ έφυγε με τη σπουδαία νίκη (4-0) από την έδρα της Αϊντχόφεν για το ολλανδικό πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να έχει και… ελληνικό στοιχείο. Από τη μία μεριά, ο Κώστας Μήτρογλου και από την άλλη ο Παντελής Χατζηδιάκος, με τους δυο τους μάλιστα να έχουν μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλα. Σε αυτήν, ο φορ των γηπεδούχων χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο τον 22χρονο στόπερ, με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δύο μπροστινά δόντια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις