Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πανό Βράνιες: Χυδαία απάντηση στο πανό των οπαδών του Ολυμπιακού για την Καρλέουσα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανό Βράνιες: Χυδαία απάντηση στο πανό των οπαδών του Ολυμπιακού για την Καρλέουσα

Πανό Βράνιες: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πανό στο "Καραϊσκάκης" με τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γελένα Καρλέουσα, γεγονός που έφερε χυδαία απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Πανό Βράνιες: Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ είχε και αρκετό παρασκήνιο, με πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράνιες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανάρτησαν ένα πανό το οποίο απεικόνιζε την πρώην ερωμένη του, Καρλέουσα, με σέξι περιβολή και τον ίδιο να κλαίει με κραγιόν στα χείλια. Πρόκειται για φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Καρλέουσα όταν ξέσπασε η μεταξύ τους κόντρα, σε ένα ροζ σκάνδαλο που απασχόλησε τα ΜΜΕ καθώς η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη, με τον Βράνιες αρχικά να τους βρίζει.

Δεν έμεινε εκεί όμως καθώς μετά το τέλος του αγώνα έκανε μία ανάρτηση στα ελληνικά, για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ένα ποστάρισμα με ανάρμοστα σχόλια εναντίον τους στο Instagram, το οποίο έχει προκαλέσει ήδη πολλά σχόλια, καθώς αναφέρεται στους οπαδούς με αρκετά χυδαίο τρόπο, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα μαζί τους. Πριν λίγες ημέρες, στο πάρτι γενεθλίων του τραγουδούσε συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού, κάτι που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αυτό προκάλεσε την οργή και την αντίδραση των «ερυθρόλευκων» οπαδών, με το συγκεκριμένο πανό στο χθεσινό παιχνίδι, το οποίο η ομάδα τους κέρδισε εύκολα με 2-0.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης απάντησε με Instagram story λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς γράφοντας στο μήνυμά του ‘Μπορείτε μόνο να τον παίξετε γι’ αυτήν την κ……’.

Καρλέουσα: Ο Βράνιες υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που ζω

Λίγες ημέρες πριν, η Καρλέουσα μίλησε για τα όσα άσχημα βιώνει από την ώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, με τα ερωτικά τους μηνύματα να βγαίνουν στη φόρα πέρυσι. «Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός, μου έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή. Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα και γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί».

View this post on Instagram

☀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις