Νίκη Κεραμέως παιδιά: Η υπουργός βάφτισε τον γιο της παρουσία του Κυριάκου – Μαρέβα Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη Κεραμέως παιδιά: Η υπουργός βάφτισε τον γιο της παρουσία του Κυριάκου – Μαρέβα Μητσοτάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νίκη Κεραμέως παιδιά: Η Νίκη Κεραμέως είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και έχει δυο παιδιά: τον Κωνσταντίνο και τον Λουκά.

27.10.2019 | 16:27

Νίκη Κεραμέως παιδιά: Η υπουργός Παιδείας βάπτισε το μικρό της γιο στην Κηφισιά και εκεί ήταν συγγενείς και φίλοι της καθώς και το πρωθυπουργικό ζεύγος, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη.Η Νίκη Κεραμέως επέλεξε για το μυστήριο ένα αμάνικο φόρεμα σε γραμμή άλφα και ρετρό μοτίβο το οποίο συνόδευσε με κλασσικές μπεζ γόβες στιλέτο και σκουλαρίκια. Η Νίκη Κεραμέως γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει νομική στη Σορβόννη και στο Χάρβαρντ, είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και έχει δυο παιδιά: τον Κωνσταντίνο που είναι ενός έτους και τον Λουκά που είναι τριών. Και οι δύο έχουν παραδεχτεί πολλές φορές πως πάνω από οποιαδήποτε καριέρα βάζουν την οικογένειά τους και περισσότερο από καθετί θέλουν να είναι καλοί γονείς.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015. Ήταν μέλος στην Ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων και στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. Από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2019 ήταν κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας από τον Νοέμβριο του 2016 είναι τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών και στις 9 Ιουλίου διορίστηκε Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι μέλος στις ακόλουθες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές:

Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας.
Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Δημογραφικό.
Είναι μέλος των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας με τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Κίνα και Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας με τη Φινλανδία.

Νίκη Κεραμέως: Φωτο marie claire

Exit mobile version