Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξ στο αεροπλάνο: Αεροσυνοδός κόβει… ξαναμμένο ζευγάρι – Κινδυνεύουν με φυλάκιση (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ στο αεροπλάνο: Αεροσυνοδός κόβει… ξαναμμένο ζευγάρι – Κινδυνεύουν με φυλάκιση (vid)

Σεξ στο αεροπλάνο: Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι που είχε γνωριστεί λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο συνελήφθη σε ερωτικές περιπτύξεις από αεροσυνοδό.

Σεξ στο αεροπλάνο: Στη σύλληψη ενός ζευγαριού ασυγκράτητων Ρώσων που δεν κρατήθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ προχώρησε η ρωσική αστυνομία. Ο 41χρονος άνδρας και η 43χρονη γυναίκα έγιναν τσακωτοί από το πλήρωμα του αεροπλάνου ενώ έκαναν στοματικό σεξ ο ένας στον άλλο. Σε βίντεο φαίνεται η οργισμένη αντίδραση του πληρώματος που εντόπισε το ασυγκράτητο ζευγάρι αλλά και ο 41χρονος, που είναι χαλαρός, σα να μη συνέβη τίποτα.  Το βίντεο τράβηξε αεροσυνοδός και παρουσιάζει το ζευγάρι επί τω έργω. «Ελάτε τώρα, ηρεμήστε και καθίστε ήσυχα, γρήγορα. Το αεροπλάνο θα προσγειωθεί και θα φύγετε από δω», λέει η αεροσυνοδός.

«Βάλε το πέος σου στο παντελόνι σου. Τώρα», λέει η αεροσυνοδός εκνευρισμένη, σύμφωνα με τη Daily Star. Ωστόσο, η γυναίκα δε βγάζει το χέρι της από το παντελόνι του άντρα. «Πάρε το χέρι σου από εκεί», ακούγεται να λέει η αεροσυνοδός. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γνωρίστηκε στο μπαρ του αεροδρομίου του Σερεμετγιεβόαπό την οποία απογειώθηκε το αεροπλάνο που τους μετέφερε στο Βλαδιβοστόκ. Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει ποινή 15 ημερών φυλάκισης και πρόστιμο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν από το Βλαδιβοστόκ και η γυναίκα από την πόλη Νακόντκα.

Δείτε τα βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις