Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε κλαμπ Αθήνα: Η στιγμή του πανικού στο κέντρο της Πανεπιστημίου
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε κλαμπ Αθήνα: Η στιγμή του πανικού στο κέντρο της Πανεπιστημίου

Φωτιά σε κλαμπ Αθήνα: Η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από γραφείο εντός του κλαμπ και εκτιμάται ότι προκλήθηκε είτε από αναμμένο τσιγάρο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία.

Φωτιά σε κλαμπ Αθήνα: Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου στο Σύνταγμα, όπου ξέσπασε φωτιά την ώρα που το νυχτερινό μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, με τους θαμώνες να βγαίνουν πανικόβλητοι έξω πριν επεκταθούν οι φλόγες. Όταν έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική οι θαμώνες και οι υπάλληλοι του κλαμπ είχαν ήδη απομακρυνθεί. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο φλεγόμενο χώρο ερεύνησαν για τυχόν εγκλωβισμένους αλλά δεν υπήρχε ευτυχώς κανείς. Το προσωπικό του κλαμπ αντέδρασε ψύχραιμα και διευκόλυνε την απομάκρυνση των πελατών. «Πήγαμε σήμερα και βρήκαμε την Πυροσβεστική να σβήνει φωτιά και κόσμο να κλαίει. Κρίμα», έγραψε σήμερα το πρωί χρήστης του διαδικτύου.

Το κλαμπ όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται σε υπόγειο χώρο, τον οποίο συνήθως επισκέπτονται νέοι και νέες που είναι λάτρεις της RnB μουσικής. Οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Φωτιά σε κλαμπ Αθήνα: Ξεκίνησε από κλειδωμένο γραφείο

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά προξένησε σχετικά μικρές υλικές ζημιές στο κλαμπ χωρίς να επεκταθεί σε άλλους χώρους του κτιρίου, ενώ δεν υπήρξαν θύματα, καθώς οι περίπου 200 θαμώνες είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα και με ασφάλεια, όπως είχαν πει από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα γραφείο εντός του κλαμπ, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που μπορεί να ξέχασε ο τελευταίος που μπήκε στο γραφείο, βραχυκύκλωμα ή άλλη τυχαία αιτία, αλλά θα γίνει σήμερα πιο προσεκτική έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις