Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Δημήτρη μου, Δημήτρη μου… (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Δημήτρη μου, Δημήτρη μου… (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Οι εορτάζοντες Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Πέλκας χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» - Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και ο ΟΦΗ της Ξάνθης στο «Γεντί Κουλέ».

27.10.2019 | 01:38

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Στην κορυφή της Super League 1, τουλάχιστον για 24 ώρες, επέστρεψε ο ΠΑΟΚ που έφυγε νικητής από το «Πανθεσσαλικό» με αντίπαλο τον Βόλο. Για την ακρίβεια πέτυχε την πιο επαγγελματική νίκη του μέχρι τώρα, επικρατώντας 2-0 και περιμένει πλέον στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ (27/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι εορτάζοντες Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Πέλκας, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, ήταν οι σκόρερ των δύο γκολ του «δικέφαλου» του βορά. Ο πρώτος στο 30′ με υπέροχη κεφαλιά, ο δεύτερος με εκτέλεση πέναλτι στο 74′, σε ένα απόγευμα που αποδείχτηκε απλή υπόθεση για τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα. Έτσι έφτασαν τα 43 ματς αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζουν.

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ Αγκούστο, Τσοκάνης, Τόρες, Ατιάτ (54’ Μάντζης), Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός (82’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Στοχ (64’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (75’ Άκπομ).

Φερέιρα: «Δεν έφυγα γιατί έχω ένα όνειρο με τον ΠΑΟΚ»

Αρκετά δεμένος με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα και γι’ αυτό δεν αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του. «Το έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι η ψυχή του συλλόγου και αυτό το τονίζω συνεχώς στους παίκτες μου γιατί ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Όταν κοιτάς αυτόν τον κόσμο, σκέφτεσαι ως προπονητής ότι σου αφαιρούν τη… δουλειά, πολύ απλά διότι αυτός ο κόσμος δίνει τεράστιο κίνητρο στους παίκτες και δεν χρειάζεται εγώ να τους δώσω ένα επιπλέον» υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: Ο παίκτης μπαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας αυτόν τον κόσμο, μπαίνει με το μαχαίρι στο στόμα. Εγώ είχα την ευκαιρία να φύγω αλλά δεν το έκανα, γιατί έχω ένα όνειρο για τον ΠΑΟΚ και θέλω να το πετύχω. Και για αυτό δουλεύω καθημερινά και αυτή την υπόσχεση δίνω σε όλους».

ΟΦΗ – ΞΑΝΘΗ 2-0

Στην 3η θέση ανέβηκε ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του Σαββάτου με 2-0 με αντίπαλο την Ξάνθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Φιγκεϊράδο στο 47′ και Σεμέδο στο 91′ ήταν οι σκόρερ για τους Κρητικούς, που έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη από την αρχή της χρονιάς. Ο Ναμπί πάντως ήταν ο κορυφαίος και θα μπορούσε να γίνει ο μοιραίος του αγώνα, καθώς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 0-0.

ΟΦΗ: Σωτήριου, Μπραόυν (66′ Νάστος), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης (71′ Μάνος), Ναμπί, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο (81′ Βαζ).

ΞΑΝΘΗ: Αμπαντ, Φασίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Κοβάτσεβιτς (56′ Μουλέν), Τερκί, Εντουάρντο (56′ Μπαριέντος), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Φοσέ (71′ Ρενέλα).

Exit mobile version