Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-2: Σούζα το αλογάκι και στο ΟΑΚΑ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-2: Σούζα το αλογάκι και στο ΟΑΚΑ (vid)

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-2: Με γκολ των Μιλοσάβλιεβιτς και Ουάρντα η ΑΕΛ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού επικρατώντας 2-1 στο ΟΑΚΑ - Μείωσε ο Ζαχίντ για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-2: Πέντε τελευταίοι αγώνες, 11 πόντοι, καμία ήττα. Το αλογάκι της ΑΕΛ πέρασε σούζα και από το ΟΑΚΑ επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού. Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση που έφερε την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στην 6η θέση της Super League 1 και αν συνεχίσει έτσι, δεν θα κάνει εντύπωση να βρίσκεται στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κακή εμφάνιση, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αποτυχία για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι. Τρίτη εντός έδρας ήττα και τέταρτο ματς χωρίς νίκη στο φιλόξενο, όπως αποδεικνύεται, για τους αντιπάλους ΟΑΚΑ. Η ένατη θέση στον βαθμολογικό πίνακα τα λέει όλα.

Γκολ στο 34ο δευτερόλεπτο

Η ΑΕΛ μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μετά από 34 δευτερόλεπτα πήρε το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς έξω από την περιοχή. Ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά από εκεί και πέρα, αλλά το γκολ που πέτυχε στο 35′ με τον Καμπετσή ακυρώθηκε σωστά διότι προηγήθηκε φάουλ του Δώνη πάνω στον Κρίστινσον. Στο δεύτερο ημίχρονο που οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ρισκάρουν περισσότερο, αλλά αντί να ισοφαρίσουν δέχτηκαν κι άλλο γκολ.

Η ΑΕΛ έφτασε στο 2-0 χάρη σε μια καταπληκτική ενέργεια του Ουάρντα στο 57′. Ο Αιγύπτιος πήρε την μπάλα από τον Κρίστινσον και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλασάροντας άψογα τον Διούδη. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση με τον Ζαχίντ να πετυχαίνει στο 62′ το 2-1 με ωραίο σουτ και κακή αντίδραση του Κρίστινσον. Στο 65′ ο Ουάρντα έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής όταν χτύπησε τον Σένκεφελντ, με τον διαιτητή να του δείχνει κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Στο υπόλοιπο διάστημα ο Παναθηναϊκός πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Αποστολάκης, Σένκεφελντ (79’ Κολοβός), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (60’ Μπεκ), Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (56’ Μακέντα).

ΑΕΛ (3-5-2): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Κάτσε (46’ Φατιόν), Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Στάνκοβιτς, Ντάουντα (67’ Χαλκιαδάκης), Ουάρντα (86 Καρανίκας).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις