Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντόρα Μπακογιάννη – Άδωνις Γεωργιάδης: Το viral βλέμμα και η απάντηση στα social media
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη – Άδωνις Γεωργιάδης: Το viral βλέμμα και η απάντηση στα social media

Ντόρα Μπακογιάννη - Άδωνις Γεωργιάδης: Μια φωτογραφία που ανήρτησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook και «εξαφανίστηκε» λίγη ώρα μετά έδωσε τροφή για σχόλια και... χαμό στο Twitter.

Ντόρα Μπακογιάννη – Άδωνις Γεωργιάδης: Η φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη από την Ολομέλεια της Βουλής, σχολιάστηκε εκτενώς από τα social media. Αυστηρή, άγνωστο γιατί, περιμένει τη σειρά της για να μιλήσει για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, ενώ από τα έδρανα των υπουργών αγορεύει ο Άδωνις Γεωγιάδης. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε κακή διάθεση, με τα χέρια σταυρωμένα. Η Ντόρα Μπακογιάννη μάλλον περιμένει τη σειρά της να μιλήσει, αλλά καθυστερεί καθώς ο κανονισμός δίνει προτεραιότητα στους υπουργούς. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο εισηγητής του νομοσχεδίου.

Χρήστης των social media πάντως θέλησε να την “τρολάρει” και έβαλε την δική του λεζάντα στην φωτογραφία. Όπου ο γιος της Ντόρας φέρεται να της λέει: «Μάνα σήμερα το πολύ 11-12 θα γυρίσω σπίτι». Και σχολιάζοντας το ύφος της μαμάς Ντόρας, προσθέτει: «Η μάνα σου στο σαλόνι στις 3.35, περιμένοντας καρτερικά να ανοίξεις μεθυσμένος την πόρτα»… Μια κλασική ελληνική σκηνή, που έχουμε ζήσει όλοι. Στο σχόλιο του χρήστη των social media απάντησε λοιπόν με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού, η Ντόρα Μπακογιάννη: «Ακριβώς έτσι τον περίμενα»…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις