Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: “Να τολμήσεις” – Η βόλτα του πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: “Να τολμήσεις” – Η βόλτα του πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομες συνομιλίες με πολίτες, αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ δεν αρνήθηκε σε όσους του ζήτησαν να βγάλουν μία selfie μαζί τους.

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου- μετά την οποία έκανε δηλώσεις αναφέροντας ότι η χώρα είναι σε πορεία εθνικής ανόρθωσης- ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών στα εγκαίνια της Έκθεσης έργων τέχνης με τίτλο «Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη», στο Διοικητήριο. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός πήγε στην πλατεία Αριστοτέλους και ξεκίνησε τη βόλτα από τη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή, όπου τον περίμεναν ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομες συνομιλίες με πολίτες, αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ δεν αρνήθηκε σε όσους του ζήτησαν να βγάλουν μία selfie μαζί τους. Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Πλαγιάρι, όπου συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ. «Να τολμήσεις» είπαν στον Μητσοτάκη. Νωρίτερα, πολίτες υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον κ. Μητσοτάκη έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε όσους περισσότερους μπορούσε, ενώ κάποιος από τους πολίτες τον προέτρεψε «Να τολμήσεις». Ένας άλλος άνδρας είπε στον κ. Μητσοτάκη «Την Κύπρο να προσέξεις» και ο πρωθυπουργός του απάντησε «Πάντα, την αγαπάμε την Κύπρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις