Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice 2019: Διαγωνιζόμενος δοκίμασε ξανά την τύχη του
LIFESTYLE

The Voice 2019: Διαγωνιζόμενος δοκίμασε ξανά την τύχη του

The Voice 2019: Την τύχη του για δεύτερη φορά στο The Voice αποφάσισε να δοκιμάσει ο Μάκης Μέρας.

The Voice 2019: Την τύχη του για δεύτερη φορά στο The Voice αποφάσισε να δοκιμάσει ο Μάκης Μέρας. Ο 21χρονος ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και κατάφερε να ξεσηκώσει τους κριτές. Ο νεαρός επέλεξε να τραγουδήσει «Το μαντήλι» και με το κέφι του έκανε την Ελενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Μπορεί οι τρεις κριτές να διεκδίκησαν τον 21χρονο, ωστόσο, αυτός επέλεξε την Ελενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια, που ξεσήκωσε στην προηγούμενη οντισιόν με το τσιφτετέλι της, όταν γύρισε την καρέκλα της σηκώθηκε και χόρεψε. Ο 21χρονος είχε ανέβει στη σκηνή του The Voice και πέρυσι, ωστόσο, κανείς από τους τέσσερις κριτές δεν είχε γυρίσει. Στην πρώτη του προσπάθεια είχε τραγουδήσει «Στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη.

The Voice 2019: Ποιοί εντυπωσίασαν στο έβδομο επεισόδιο των Blind Auditions

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου προβλήθηκε το έβδομο επεισόδιο των Blind Auditions του «The Voice Of Greece», του απόλυτου μουσικού show που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Οι τέσσερις κριτές πήραν τη θέση τους στις καρέκλες. Ποια υποψήφια αστέρια εντυπωσίασαν τους coaches με την ερμηνεία τους και διεκδίκησαν μία θέση στην ομάδα τους; Η μάχη μεταξύ τους είναι σκληρή. Πολλές υπέροχες φωνές περιμένουν να πάρουν το πράσινο φως για να ανάψει το «Σε θέλω» και να γυρίσει η καρέκλα.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα. Από τo 7o Blind Audition του «The Voice Of Greece» προκρίθηκαν οι Κάλλια Γκρίνια, Ναταλία Πετροπούλου, Αποστόλης Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, Μελίσα Κυριάκου, Θοδωρής Βερλής, Γιώργος Γιακουμάκης, Σόλωνας Ιωάννου, Βάλια Δήμου, Μαρία Αισιοπούλου. Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή στις 22:00 και Κυριακή στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 The Voice 2019: Δείτε τις εμφανίσεις τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις