Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης: Κορίτσι που αγνοούνταν για 1 χρόνο, εντοπίστηκε σε βίντεο πορνό
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης: Κορίτσι που αγνοούνταν για 1 χρόνο, εντοπίστηκε σε βίντεο πορνό

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης: Την κακοποιούσε σεξουαλικά ένας 30χρονος, την άφησε έγκυο και την ανάγκασε σε έκτρωση.

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης: Μία ακόμα τραγική υπόθεση έλαβε τέλος στις ΗΠΑ, με ένα κορίτσι ωστόσο να έχει υποστεί τον πραγματικό εφιάλτη για έναν ολόκληρο χρόνο. Μια έφηβη, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί περίπου για έναν χρόνο, εντοπίστηκε από τις Αρχές της Φλόριντα όταν άσεμνες φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με την ίδια, βρέθηκαν στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η New York Post, η αστυνομία βρήκε έως και 60 φωτογραφίες και βίντεο πορνό σε σάιτ όπως το Pornhub, στο Periscope και το Snapchat. Σε κάποια από τα βίντεο παρουσιαζόταν ένας άνδρας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο 30χρονος Κρίστοφερ Τζόνσον. Μάρτυρες κατέθεσαν πως είχαν δει την αγνοούμενη κοπέλα σε ένα κατάστημα στις 7 Φεβρουαρίου με τον άντρα της φωτογραφίας. Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του και συνέλαβε τον Τζόνσον την Τρίτη, ενώ οδηγούσε με το κορίτσι συνεπιβάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πορνογραφικό υλικό που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο έδειχνε τον Τζόνσον να κάνει σεξ με το κορίτσι. Έρευνα στο διαμέρισμά του αποκάλυψε στοιχεία από μία κλινική για εκτρώσεις. Η κακοποιημένη έφηβη ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε μείνει έγκυος από τον άνδρα και εκείνος την είχε πάει στην κλινική για να κάνει έκτρωση. Ο Τζόνσον αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο αναμένεται να αντιμετωπίσει το σκληρό πρόσωπο της Δικαιοσύνης. Το κορίτσι, που έχει υποστεί τεράστιο σοκ, παρακολουθείται από ειδική ομάδα ψυχολόγων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις