Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο: Πανικός σε υπόγειο club επί της Πανεπιστημίου
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο: Πανικός σε υπόγειο club επί της Πανεπιστημίου

Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε, στις 3 τα ξημερώματα, σε υπόγειο club εντός στοάς επί της οδού Πανεπιστημίου 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο: Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο, επί της οδού Πανεπιστημίου 10 (Ελευθερίου Βενιζέλου), στο κέντρο της Αθήνας.  Σύμφωνα με τους υπευθύνους του καταστήματος, στον χώρο την στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, βρίσκονταν 200 άτομα, οι οποίοι είχαν βγει όλοι έξω, όπως υποστήριξαν στην Πυροσβεστική. Ωστόσο οι πυροσβέστες, παράλληλα με την κατάσβεση, έλεγξαν προσεκτικά και τον χώρο για τυχόν άτομα ευτυχώς με αρνητικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν υπόγειο χώρο τον οποίο επισκέπτονται κατά βάση νέοι που ακούνε RnB μουσική. Η κίνηση των οχημάτων στην Πανεπιστημίου διεκόπη και η κυκλοφορία εκτρέπεται στη Βασιλίσσης Σοφίας. Να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στο κλαμπ ήταν δύσκολη, λόγω του έντονου καπνού και γι’ αυτό η επιχείρηση της Πυροσβεστικής χρειάστηκε αρκετή ώρα. Η φωτιά, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο, επιχείρησαν 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις