”Γυναίκα χωρίς όνομα” 25/10: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 25/10: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 25/10: Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη.

25.10.2019 | 16:32

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 25/10: Παρασκευή σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται με ακόμα ένα επεισόδιο που θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις. Η Μαρίνα και ο Φώτης έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Κάτιας και ελπίζουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να τη βρουν. Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να την προστατέψει, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Κάτια. Ο Νίκος, βλέποντας  την οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσά τους, αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του.  Ο Χατζής διεκδικεί όλο και πιο έντονα τη Μαρίνα, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τον Μιχάλη. Η Σοφία καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπονται με τον Άρη. Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ είδαμε πως η Μαρίνα συναντιέται με τον Μιχάλη και οι δύο ομολογούν πως δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Νίκος θορυβημένος από κάποιες μνήμες που έρχονται σκόρπια στο μυαλό της Κάτιας, προσπαθεί να την μπερδέψει. Ο Αργύρης υποψιάζεται πως ο Νίκος κακομεταχειρίζεται την Ελένη (Κάτια) και προσπαθεί να βρίσκεται όσο μπορεί πιο κοντά, πράγμα που προκαλεί την οργή του Νίκου.

 ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 25/10: Το σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 25/10: Το cast της σειράς

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.
Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλλα Κουλίεβα. Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου (24/10)

Exit mobile version