Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντέλ κιλά: Εντυπωσίασε με την θεαματική αλλαγή της σε πάρτι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντέλ κιλά: Εντυπωσίασε με την θεαματική αλλαγή της σε πάρτι

Αντέλ κιλά: Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στη σιλουέτα της διάσημης τραγουδίστριας.

Αντέλ κιλά: Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση για την Αντέλ η οποία φέρεται να έχει χάσει τουλάχιστον 7 κιλά το τελευταίο διάστημα. Η ίδια φρόντισε να δείξει την αλλαγή στη σιλουέτα της με το ρούχο που επέλεξε για την εμφάνισή της στο πάρτι γενεθλίων του τραγουδιστή Drake. H Αντέλ από τον περασμένο Αύγουστο ζει μόνη της μετά το διαζύγιο από τον επί επτά χρόνια σύντροφό της -τα τρία παντρεμένοι- Σιμόν Κονέκι. «Η Αντέλ διασκεδάζει αυτή την περίοδο και το να περνάει καλά αποτελεί προτεραιότητα για την ίδια μαζί με το να είναι καλή μητέρα για τον γιο της» δήλωσε πηγή στην Sun.

Η ίδια φρόντισε να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας για την απόφασή της να προχωρήσει με τον διαφορετικό τρόπο ζωής γράφοντας στο Instagram ότι «συνήθιζα να κλαίω και τώρα ιδρώνω». Πριν καιρό η Αντέλ πήγε στη συναυλία των Spice Girls στο Wembley του Λονδίνου, γλέντησε με τη ψυχή της και ανέβασε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα πόζαρε μαζί με τις τραγουδίστριες που λάτρευε στη νιότη της. Και όλοι πρόσεξαν από τότε πως η Adele δείχνει πολύ πιο αδύνατη. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την DailyMail, η γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο έχει αδυνατίσει αλλά έχει καταφέρει να χάσει περίπου 7 κιλά κάνοντας πιλάτες.

Αντέλ: Το πλατινένιο άλμπουμ και το ρεκόρ που έσπασε

Η Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς (Adele Laurie Blue Adkins, γενν. 5 Μαΐου 1988) είναι γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Adele. Είναι αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός αλλά και συνθέτης. Τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης την ονόμασαν “Βασίλισσα της Ποπ” και “Βασίλισσα της Σκηνής”. Συμπεριλήφθηκε στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012. Την Αντέλ είχε προσεγγίσει η σημερινή δισκογραφική της εταιρεία όταν φίλοι της είχαν ανεβάσει υλικό της στον ιστότοπο Myspace. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο 19 έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Βρετανία.

Το δεύτερο της άλμπουμ 21, που κυκλοφόρησε το 2011, έγινε 14 φορές πλατινένιο στη Βρετανία και έσπασε το ρεκόρ παραμονής στην πρώτη θέση των αμερικάνικων τσαρτς, σε σχέση με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες, την τελευταία εικοσαετία. Είναι η μοναδική καλλιτέχνης που κατέχει πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο, στη Βρετανία, ενώ έγινε η πρώτη εν ζωή καλλιτέχνης που έσπασε το ρεκόρ των Μπητλς, από το 1964, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (21) και τις δύο πρώτες θέσεις στα σινγκλ (Rolling in the Deep και Someone Like You). Το 21 έχει την μεγαλύτερη παραμονή στην ιστορία των βρετανικών charts από δίσκο γυναίκας καλλιτέχνη. Οι πωλήσεις του 21 μέχρι το τέλος του 2011, το έκαναν το μεγαλύτερο σε πωλήσεις Άλμπουμ του 21ου αιώνα στη Βρετανία.

Αντέλ κιλά: Μία από τις επιτυχίες της τραγουδίστριας ‘Rolling in the deep”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις