Άγριες Μέλισσες: Δύο νέοι, πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί “μπαίνουν” στη σειρά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες: Δύο νέοι, πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί “μπαίνουν” στη σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες: Στην ήδη πολύ πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», θα κάνει την εμφάνιση του, προσεχώς και ο Τάσος Χαλκιάς.

25.10.2019 | 16:19

Άγριες Μέλισσες: Οι «Άγριες Μέλισσες», η νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 είναι και ένα ταξίδι στον χρόνο. Πίσω στην περίοδο εκείνη, στην επαρχία. Σε ταξιδεύει στο μικρό χωριό Διαφάνι, που βρίσκεται κοντά στη Λάρισα. Μία μικρή κοινωνία, όπου οι λιγοστοί κάτοικοί του παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις και στα έθιμα που οι ίδιοι μεγάλωσαν. Το «Διαφάνι», το χωριό που εκτυλίσσεται η σειρά είναι ένα από τα ομορφότερα σκηνικά που είδαμε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και το μπάτζετ το… δικαιολογεί. Το News 24/7 βρέθηκε στον χώρο όπου γυρίζεται η κορυφαία τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 και παρακολούθησε την προετοιμασία ενός από τα 150 συνολικά επεισόδιά της.

Ο χώρος στον οποίο γυρίζονται οι εξωτερικές σκηνές των Άγριων Μελισσών στα Σπάτα, έχει έκταση 5 στρέμματα. Το σχολείο, το γραφείο του κοινοτάρχη, η χωροφυλακή, το μανάβικο, το καφενείο, το κουρείο, το κατάστημα με τα είδη προικός, οι αποθήκες κι ένας αχυρώνας, το ραφτάδικο και τα σπίτια του χωροφύλακα και του γαιοκτήμονα Δούκα Σεβαστού, συνθέτουν το εντυπωσιακό σετ. Οι εσωτερικές σκηνές γυρίζονται σε δύο πλατό, σε παρακείμενο χώρο. Το εσωτερικό του σπιτιού και το γραφείο του Δούκα Σεβαστού, το γραφείο και το εσωτερικό του σπιτιού του χωροφύλακα, η τάξη του σχολείου, είναι τέτοιας λεπτομέρειας που καθηλώνουν.

Το σπίτι της οικογένειας Σταμίρη, της Λενιώς και των δύο αδελφών της, βρίσκεται στα στούντιο της Finos Films, επίσης στα Σπάτα, ενώ τα λιβάδια όπου έχουν τα χωράφια τους οι κάτοικοι του Διαφανίου είναι εκτάσεις σε Σπάτα, Παιανία, Μαραθώνα και Κωπαΐδα.

Άγριες Μέλισσες: Οι νέες ‘εισβολές’

Ήδη ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος θα υποδυθεί σε flashbak τον πατέρα των Μιλτιάδη και Δούκα Σεβαστού, ώστε να αποκαλυφθεί πώς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Το δεύτερο καινούργιο πρόσωπο που μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» είναι η Αγγελική Λάμπρη, η οποία έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά από το 2010 όταν συμμετείχε στην κωμωδία του Mega «Η οικογένεια βλάπτει».

Κάποιοι τουϊτεράδες θα προτιμούσαν να μην υπάρχουν σκηνές ερωτικού περιεχομένου στη σειρά όπως αναφέρουν. Κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την αντίθετη άποψη και έκαναν κριτική στα tweets αυτών κατηγορώντας τους για πουριτανισμό.

https://twitter.com/vasoulini0/status/1187460572759109637?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1187460572759109637&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thepressroom.gr%2Fmedia%2Fagries-melisses-logokrisia-gia-tis-skines-pathoyssto-twitter

Οι συντελεστές της σειράς

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος

Σκηνοθέτες: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βαγγέλης Κατριτζιδάκης

Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς

Ενδυματολόγος: Γιούλα Ζωϊοπούλου

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Πρωταγωνιστούν

Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γάλλος, Παύλος Ορκόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Σουξές, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη

Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Exit mobile version