Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Παρασκευή 25/10
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Παρασκευή 25/10

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Πόσες αγκαλιές την ημέρα χρειαζόμαστε; Ένα άρθρο στην Telegraph λέει ότι τέσσερις αγκαλιές την ημέρα είναι «το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο». Η ψυχοθεραπεύτρια Virginia Satir λέει, «Χρειαζόμαστε 4 αγκαλιές την ημέρα για επιβίωση, 8 αγκαλιές την ημέρα για συντήρηση και 12 αγκαλιές την ημέρα για την ανάπτυξη…» Πρέπει να γνωρίζεις ότι μια αγκαλιά κάνει καλό στην υγεία και μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη στην ευτυχία μας. Μειώνει το άγχος, το στρες και την πίεση του αίματος: Η αγκαλιά ή το φιλί ενός αγαπημένου προσώπου ανεβάζουν τα επίπεδα της οξυτοκίνης. Αυτή η ισχυρή ορμόνη έχει την ικανότητα να μας ανακουφίσει από το κοινωνικό άγχος και παράγει συναισθήματα εμπιστοσύνης. Η ωκυτοκίνη έχει παρατηρηθεί ότι συμβάλλει στη μείωση της κορτιζόλης στο σώμα και της αρτηριακής πίεσης.

Προωθεί την ευτυχία: Η σεροτονίνη συχνά αποκαλείται η «ορμόνη της ευτυχίας». Η σωματική επαφή μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης. Η σεροτονίνη βοηθά στη ρύθμιση της ντοπαμίνης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε επιθετική και μερικές φορές βίαιη συμπεριφορά. Επαναφέρει το νευρικό σύστημα: Μια αγκαλιά μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία στο νευρικό μας σύστημα. Πολλοί άνθρωποι ζουν σε μια διαρκή κατάσταση υψηλής έντασης και το άγχος βάζει το νευρικό σύστημα σε κατάσταση συναγερμού. Με μια αγκαλιά μπορούμε να αποκαταστήσει την ισορροπία. Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η ανάγκη σου να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου σε προσωπικό επίπεδο αυξάνεται και γίνεται ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά. Η επιβράβευση ανώτερων σου στα εργασιακά για την προσπάθεια που καταβάλεις καθημερινά, ανεβάζει την αδρεναλίνη και την αυτοπεποίθησή σου. Μην αφήνεις τη σχέση με το σύντροφό σου να βαλτώνει. Βρες τρόπους να την κρατάς πάντα ζωντανή και ενδιαφέρουσα, μιας και πρώτα εσύ δεν μπορείς τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να βγεις και να διασκεδάσεις και μην κλείνεσαι στο σπίτι.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Έλεγξε σήμερα κάθε λεπτομέρεια προτού προχωρήσεις σε δραστικές λύσεις στις υποθέσεις σου και μην παίρνεις αποφάσεις που δεν έχεις μελετήσει κάθε ενδεχόμενο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά χρειάζονται υπομονή και ψυχραιμία. Μην τα τραγικοποιείς όμως και μην περνάς στο άλλο άκρο. Μην παραμελείς το σύντροφό σου και μη βάζεις σε προτεραιότητα τα δικά σου συναισθήματα και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την ψυχή σου σε φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και φρόντισε να είσαι ο εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η δυναμική σου στάση και η αποφασιστικότητα σήμερα, σίγουρα θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές και κινήσεις που χρειάζεται η προώθηση των σχεδίων και στόχων σου. Αρκετά ενδιαφέρουσες φαντάζουν νέες εργασιακές προτάσεις. Βάλε τους όρους σου πριν προχωρήσεις σε δεσμεύσεις, μιας και σου επιτρέπεται και το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Άσε τους προσωπικούς σου προβληματισμούς στην άκρη και ασχολήσου απόψε με το σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, μην επιτρέπεις σε αναμνήσεις του παρελθόντος να σε κρατούν δέσμια τους.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Μείνε μακριά από ότι νιώθεις να σε καταπιέζει και ακολούθησε το δικό σου πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό προσωπικό χρόνο. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου στα εργασιακά χρειάζονται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Υπάρχουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο απόψε στο σύντροφο σου και κάνε μια συζήτηση μαζί του που να αφορά στο κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να μη μείνεις μέσα για κανένα λόγο. Σε περιμένουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Αρκετά αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και οι υποθέσεις σου φαίνεται να έχουν κολλήσει. Δείξε ψυχραιμία και επιμονή και να είσαι βέβαιη πως θα κάνεις αυτό που πρέπει. Προγραμμάτισε τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και παράμεινε πιστή στα όσα πιστεύεις και επιδιώκεις. Οι απόψεις των άλλων δεν θα πρέπει να σε επηρεάσουν. Η υπερτονισμένη γοητεία σου και ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπεις δεν αφήνει αδιάφορο το σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είναι ευκαιρία σήμερα να τη διεκδικήσεις.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Βάλε τα όριά σου σε αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σου και βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Αποφόρτισε το πρόγραμμα των εργασιακών σου ή κάνε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα, προκειμένου να διατηρήσεις καθαρή τη σκέψη σου. Διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου, αποφεύγοντας τις αναφορές σε παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, σε περιμένουν ευχάριστα νέα απόψε, νέες γνωριμίες και το πιο σημαντικό, σου δίνεται πλέον η δυνατότητα να αποφασίσεις εσύ για το μέλλον και τη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η στασιμότητα που επικρατεί στις υποθέσεις σου σήμερα σου προκαλεί εκνευρισμό. Διατήρησε την υπομονή σου και απόφυγε ξεσπάσματα θυμού κι απογοήτευσης. Μείνε πιστή στα σχέδια και τις επαγγελματικές σου επιλογές όσο κι αν κάποιες εξελίξεις σε αποδιοργανώνουν. Ερωτική και ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βραδιά με το σύντροφο σου, μιας και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να σε εντυπωσιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και μην ασχολείσαι με γνωριμίες που δεν τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Πρόσθεσε λίγο αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου και διατήρησε την κοινωνικότητα σου σε όλα τα επίπεδα. Άλλαξε συνήθειες και κάνε πράγματα που σ’ ευχαριστούν. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου χρειάζονται διαρκή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν, γι’ αυτό συγκεντρώσου και άσε τα παράπονα. Ο ερωτισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα ανανεώνει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου αρνηθεί.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Δέξου και αξιοποίησε κατάλληλα τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν και εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Έλεγξε το άγχος στα εργασιακά και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Παρά τις αντιξοότητες μπορείς να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα διευκολύνουν τους στόχους σου. Η ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σου, σου παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια που όσο κι αν δεν θέλεις να παραδεχτείς σου είναι απαραίτητη. Εσύ που είσαι μόνη, αν προσπαθείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο ή να επιδιώξεις μια επανένωση σήμερα είναι ευκαιρία να δράσεις.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Μείωσε την ένταση και το άγχος και απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποιες καταστάσεις να ωριμάσουν από μόνες τους. Δέξου νέες εργασιακές προτάσεις όμως κράτα και μικρό καλάθι. Σε όλα αυτά που σου υπόσχονται υπάρχει και η δόση της υπερβολής ή και της εκμετάλλευσης. Βρείτε από κοινού με το σύντροφό σου τις λύσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, καιρός να αντιληφθείς πως αδικείς τον εαυτό σου και πρέπει να θέσεις τις απαιτήσεις σου απέναντι σε μια σχέση, που έκανες ήδη πολλές θυσίες και δεν οδήγησε πουθενά.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Ξεκινά μια ιδιαίτερα εποικοδομητική περίοδος για τα σχέδιά σου και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη. Κάνε τις σωστές επιλογές παραμερίζοντας για λίγο το συναίσθημα. Καλό θα ήταν να κρατούσες το στόμα σου κλειστό και να μην κοινοποιείς ακόμα τις σκέψεις σου στα εργασιακά. Ο ρομαντισμός και το πάθος δεν λείπουν από τη σχέση με το σύντροφό σου. Εμπλούτισε αυτά τα απαραίτητα συστατικά, κάνοντας του μια εξομολόγηση. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κλείσεις οριστικά τις σελίδες του παρελθόντος.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Χαλιναγώγησε και μετρίασε την ανάγκη σου για αλλαγές έως ότου βεβαιωθείς πρώτα εσύ για κάθε συνέπεια και αποτέλεσμα. Προγραμμάτισε και συνεργάσου με τα κατάλληλα πρόσωπα στα εργασιακά. Έτσι θα αποδώσεις καλύτερα. Η σχέση με το σύντροφο σου έχει περάσει τις δοκιμασίες της και πλέον μπορείς να τον εμπιστευτείς και να κάνεις όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Είτε καταλήξουν σε κάτι σοβαρό, είτε όχι θα αποκτήσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Καλημέρα! 🧡🧡🧡

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις