Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – Λιάγκας: Η ενόχληση της παρουσιάστριας με τον Αρτ και η ανταλλαγή δηλώσεων on air (vid)
LIFESTYLE

Μενεγάκη – Λιάγκας: Η ενόχληση της παρουσιάστριας με τον Αρτ και η ανταλλαγή δηλώσεων on air (vid)

Μενεγάκη - Λιάγκας: Στην Ελένη Μενεγάκη και στα όσα είπε στη δική της εκπομπή, απάντησε on air ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έκανε στην παρουσιάστρια μια πρωτότυπη πρόταση.

Μενεγάκη – Λιάγκας: Η Ελένη Μενεγάκη είναι χρόνια τώρα η σταρ της ελληνικής τηλεόρασης. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, οι δημοσιογράφοι, τη «συνέλαβαν» κι βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος Αρτ έδειξε μια επιμονή κάνοντας ερωτήσεις προς την ξανθιά παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας χθες σημειώθηκε ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε ότι ενοχλήθηκε και σχολίασε με χαμόγελο: «Θες πολύ να μου πάρεις συνέντευξη ε; Δεν αφήνεις άλλον να μιλήσει έτσι; Θέλεις πολύ, το βλέπω… Να απαντήσω, όμως και από δω».

Ο δημοσιογράφος όμως συνέχισε , λέγοντας «αφού δεν μου απάντησες», για να λάβει το σχόλιο της: «Αφού δεν με χορταίνεις, τι να σου απαντήσω; Θα κάτσουμε εδώ, δεν θα γίνει η συναυλία και θα μιλάμε οι δυο μας. Άντε ξαναπές μου την ερώτηση». Στην επόμενη, όμως, προσπάθεια του δημοσιογράφου, η Ελένη Μενεγάκη, φανερά ενοχλημένη, απάντησε: «Γλυκιά μου αγάπη δεν είσαι μόνος σου. Θέλω λίγο να το σέβεσαι αυτό. Είδες πόσες απαντήσεις σου έδωσα. Ξέρω ότι με αγαπάς και ξέρω ότι χαίρεσαι που είσαι εδώ. Να μη μου πεις και αυτή την ερώτηση γιατί σου «απάντησα σε δέκα. Άμα δεν με χορταίνεις, μόλις κάνεις δική σου εκπομπή, κάλεσε με. Σε εσένα θα ‘ρθω να μιλήσω».

Μενεγάκη – Λιάγκας: Η απάντηση Λιάγκα

«Παιδιά, άμα η Ελένη λέει αλήθεια, αύριο την εκπομπή την παρουσιάζει ο Αρτ. Ελένη σε προκαλώ, αύριο δεν θα παρουσιάσω εγώ την εκπομπή, δεν θα λείπω, θα είμαι εδώ στα παρασκήνια» ανέφερε μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Γιώργος Λιάγκας.

Μενεγάκη – Λιάγκας: Η παρουσιάστρια απάντησε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της

«Και θέλω να στείλω ένα γλυκό μήνυμα στον συμμαθητή μου, Γιώργο Λιάγκα, Τώρα λίγο πριν μπω μέσα, την ώρα του ζάπινγκ μου και επειδή εκείνος παίζει εκπομπή, τον πέτυχα να μου κάνει πλακίτσα. Να λέει «Ελένη, έλα εδώ να σου πάρει συνέντευξη ο συνεργάτης μου» επειδή χθες ήταν ένα παιδί που μου έκανε τις περισσότερες ερωτήσεις από όλους. Σε βαθμό που οι άλλοι δεν πρόλαβαν να με ρωτήσουν κάτι. Αλήθεια ρε Γιώργο; Νομίζεις πως θα κωλώσω; Η διαφορά είναι πως, αν θέλεις, έλα εδώ γιατί και αυτή η εκπομπή ζωντανή είναι και πρέπει να παίζει. Έλα λοιπόν εσύ εδώ, να πάω εγώ εκεί να δώσω τη συνέντευξη, να δώσεις και συ μια άλλη συνέντευξη και εγώ το κάνω. Και το κάνω με κέφι γιατί μου αρέσει».

«Δίδυμος εσύ, Σελήνη στον Δίδυμο εγώ Γιώργο μου! Κοίτα να δεις που με προκαλεί. Γιατί βρε Γιώργο; Νομίζεις ότι δεν θέλω να έρθω; Νομίζεις ότι δεν θέλω να σε δω; Γιατί το λες αυτό; Άσε που αισθάνθηκα, πάλι με χαμόγελο, λίγο σαν παραπονάκι…», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις