Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σε ταξιτζή: Τον χτύπησαν με σφυρί για 50 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε ταξιτζή: Τον χτύπησαν με σφυρί για 50 ευρώ

Επίθεση σε ταξιτζή: Εφιάλτη έζησε ένας οδηγός ταξί στην Κρήτη όταν κατά τη διάρκεια κούρσας με δύο άντρες, τον χτύπησαν για να του πάρουν τα χρήματα.

Επίθεση σε ταξιτζή: Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός ταξί στην Κρήτη όταν κατά τη διάρκεια κούρσας με δύο άντρες, τον χτύπησαν για να του πάρουν τα χρήματα. Τον 59χρονο ταξιτζή από την Μεσσαρά, χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι κόντεψαν να τον πνίξουν όταν του έδεσαν ζώνη στο λαιμό για να του πάρουν 50 ευρώ που είχε στην τσέπη του. Οι δύο Ρουμάνοι κάλεσαν ταξί προκειμένου να μεταβούν από το Πετροκεφάλι σε ένα καφενείο στις Μοίρες. Επιβιβάστηκαν στο ταξί, ο ένας μπροστά ο άλλος πίσω και ζήτησαν από τον οδηγό να κινηθεί από συγκεκριμένη διαδρομή μέσα από χωματόδρομους και τότε άρχισαν να απειλούν τον οδηγό, τον χτύπησαν με σφυρί και του έδεσαν ζώνη στο λαιμό.

Το αυτοκίνητο έκανε ζικ-ζακ και κάτοικοι της περιοχής που το αντιλήφθηκαν κάλεσαν την αστυνομία. Όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και ο οδηγός ταξί, σε κατάσταση σοκ, πήγε στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όπως αναφέρει το cretalive.gr άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι πήγαν πολύ γρήγορα στον τόπο του συμβάντος και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο δραστών, έναν 23χρονο Ρουμάνο. Ο συνεργός του αναζητείται, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του, αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού και για επικίνδυνη σωματική βλάβη και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου.

Επίθεση σε ταξιτζή: Άλλη μια επίθεση στο Αιγάλεω με 62χρονο οδηγό

Πολλά βέβαια είναι τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί όσον αφορά επιθέσεις εναντίον αρκετών οδηγών ταξί. Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί στο Αιγάλεω εναντίον ενός 62χρονου ταξιτζή. Ο άτυχος οδηγός, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τρεις άνδρες που πήρε για κούρσα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο ταξί του 62χρονου οδηγού και αφού τον απείλησαν με μαχαίρι, στη συνέχεια άρπαξαν τις εισπράξεις του και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις