”Γυναίκα χωρίς όνομα” 24/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Πέμπτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 24/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Πέμπτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 24/10: Δύο γυναίκες απέναντι στην αλήθεια αλλά μόνο μία θυσία θα φέρει την εξιλέωση.

24.10.2019 | 17:29

‘Γυναίκα χωρίς όνομα” 24/10: Πέμπτη και η σειρά του ΑΝΤ1 ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέο επεισόδιο. Στο σημερινό επεισόδιο, η Μαρίνα συναντιέται με τον Μιχάλη και οι δύο ομολογούν πως δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Νίκος θορυβημένος από κάποιες μνήμες που έρχονται σκόρπια στο μυαλό της Κάτιας, προσπαθεί να την μπερδέψει. Ο Αργύρης υποψιάζεται πως ο Νίκος κακομεταχειρίζεται την Ελένη (Κάτια) και προσπαθεί να βρίσκεται όσο μπορεί πιο κοντά, πράγμα που προκαλεί την οργή του Νίκου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι η Κάτια καταλαβαίνει πια ότι βρίσκεται σε κίνδυνο όσο είναι στο κτήμα τον Νίκου. Ταυτόχρονα, όμως, προσπαθεί να κρατήσει σε απόσταση τον Αργύρη, παρ’ όλη την έλξη που νοιώθει γι’ αυτόν. Η Μαρίνα αισθάνεται ότι ο Μιχάλης και η Ιωάννα αρχίζουν να δένονται περισσότερο στην προοπτική της γέννησης του παιδιού τους. Την ίδια στιγμή, ο Άρης ζητά επίμονα απ’ την Έλλη να φύγουν απ’ τη βίλα, αφού η πολιορκία της Σοφίας έχει αρχίσει να γίνεται γι’ αυτόν επικίνδυνη. Στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι αντιστρέφονται. Η ΚΑΤΙΑ (Μαριάννα Τουμασάτου) συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή για να σώσει την κόρη της και να εξιλεωθεί για όλα όσα της έκανε. Χωρίς η ΜΑΡΙΝΑ (Ντόρα Μακρυγιάννη) να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη βιολογική της μητέρα, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της. Όταν όμως μάθει την αλήθεια θα είναι αργά.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 24/10: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της Πέμπτης

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 24/10: Το cast της σειράς

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλέξανδρος Σταύρου, Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Καζανάς, Κώστας Φαλελάκης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτης Νάτσης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Αντώνης Βλοντάκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Εριέττα Μανούρη. Στο ρόλο της Ιωάννας η Δανάη Σκιάδη, στο ρόλο της Μάρθας η Ταμίλα Κουλίεβα.

Exit mobile version